Нова начальниця управління торгівлі хоче, аби скандальна «алейка» стала пішохідною

Нова начальниця управління торгівлі хоче, аби скандальна «алейка» стала пішохідною
  • Нова керівниця управління торгівлі Руслана Сідлецька візьметься за стихійну торгівлю.
  • Як і попередники, планує навести лад на алейці біля овочевого ринку, що на перехресті Вайсера і Проскурівського підпілля.

 

Більше місяця управління торгівлі Хмельницької міської ради було без керівника. Нову начальницю призначили 27 грудня. Структуру очолила Руслана Сідлецька. До призначення на нову посаду, вона раніше працювала у приватному бізнесі.

Вже в управлінському кріслі Руслана Сідлецька розповіла журналістам vsim.ua про те, чим планує зайнятись найближчим часом. Зокрема, продовжить справу попередніх керівників і візьметься за "скандальну" алейку біля овочевого ринку. Щоправда, як вважає, з новою стратегією. 

- Два-три дні на тиждень проводяться так звані рейди на цій алейці. Результату це не дає ніякого. Продавці послухають, а наступного дня приходять знову. І так безкінечно. Думаю, причина ще в самих хмельничанах, бо захищають. Люди заступаються за торговців, бо їм їх шкода. В планах зробити гарний благоустрій в цій частині. Щоб навіть не хотілось виходити і розкладати там товари. Окрім того, хочемо зробити, щоб це була пішохідна зона, - розповідає начальниця.

Відео дня

Нагадаємо, справа з "алейкою" біля овочевого тягнеться вже більше 7 років. Ще у 2009 році ця дорога була пішохідною, а вздовж стояли "палатки".  Через два роки торговців почали розганяти, а торгівлю в цьому місці заборонили. Тодішня влада обіцяла, стихійної торгівлі тут більше не буде. Тим часом, підприємці виходили на мітинги і навіть влаштовували голодування.  За роки мінялась влада, але торгувати тут не перестали. Лише пересунулись на тротуарну частину, а вулицю відкрили для проїзду. Зараз ж бабусь і жінок з "молочкою" і зеленню патрульні практично обходять. Те ж стосується і хаотичного паркування на цій вулиці.


Нагадаємо, раніше управління торгівлі очолював Олександр Панченко. В листопаді Симчишин підписав розпорядження про його звільнення. Підставою стала заява вже екс-керівника. Сьогодні Панченко працює директором комунального підприємства «Хмельницькбудзамовник».

 

Читайте також: Директором кінотеатру Шевченка стала 29-річна дівчина
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Андрій Бай

    дайте розумну альтернативу людям.Не можна ж здирати скажені гроші з дрібних підприємців за стояння на базарі.Має бути розумна ціна-в залежності від того чим торгує людина і взагалі....ДЕ у нас ЗАКОННО можна купити продукцію домашнього ивготовлення??? Яка санстанція,яка європа!!???? нам до них ще "ср....ь і ср.....ь",як каже класик. Якщо людина хоче на свій страх і ризик з'їсти невідомо чи нормальний гриб,помідору чи що інше-ЦЕ ЇЇ ПРАВО.Зрештою, хіба мало випадків,коли люди труїлись купленими у великих мережах(від так-перевірених типу) продуктами? Залишіть людям право вибору

    Олег reply Андрій Бай

    дрібні підприємці? не смішіть мене. там ніхто навіть не оформлений. жодного податку не платять

    Андрій Бай reply Олег

    дайте нормальні і доступні умови для торгівлі- і будуть.Я багатьох знаю,хто так виживає у наш час.Вони б і раді піти на торгові ряди,але ціна за день багатьом муляє.Я не про тих,хто рубає капусту-а про молочників або сезонників,що прост о збувають швидкі продукти з городу. Базар має залишатись базаром-місцем торгу,не можна всіх перетворювати у продавців з кіоском - це не про нас і ми не такі маємо статки.

    Ілля Дячук reply Андрій Бай

    про суму, які будуть сплачувати торгаші, можна ж домовитись. Головне бажання. Але, бачте, люди не скаржаться, їм не зважає.

    Андрій Бай reply Ілля Дячук

    ососбисто я - проти стихіної торгівлі.Негарно це виглядає,портить місто. Але пам'ятаю,як Ворона намахав багатьох у свій час з пассажем,замість збірног оТЦ-збудувавши торговий павільйон для непродовольчих товарів.Тому базарчик знову і воскрес

    Маляр Штукатур reply Андрій Бай

    та більшість людей проти стихійної торгівлі. Але швидше заступляться за бабок, які торгують укропом і молоком, чим будуть скарги писати кудись
  • Олег

    Побачимо що ця пані зможе змінити. Якщо Сашуня вже не збирає дань для мєнтів на ринку, то щось та й нарішає.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) Від читача 12:08 РЕПЕРФУЗІЙНОМУ ЦЕНТРУ КНП «ХОССЦ» у м.Хмельницький – 3 роки! 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак 15:16 Хмельницьку обласну службу зайнятості очолив новий керівник 14:46 У Симчишина найвища: рейтинг зарплат мерів сусідніх міст (ІНФОГРАФІКА) 14:21 На Хмельниччині викрили священника УПЦ МП, який вихваляв путіна перед вірянами 13:36 На Хмельниччині водій переконував суд, що прикидався п'яним перед поліцейськими
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up