Поліцейські та немовля. Як почувається 7-місячний Богдан, який задихався по дорозі в лікарню

Поліцейські та немовля. Як почувається 7-місячний Богдан, який задихався по дорозі в лікарню
  • 7-місячного малюка з Волочиської ОТГ батьки везли у Хмельницький.
  • Дорогою дитина стала задихатися.
  • Екстрено немовля доправили медикам патрульні.
  • У якому стані маленький Богдан зараз?

Минулої п’ятниці, 18 червня, патрульні допомогли сім’ї Бойко з Волочиської ОТГ доправити дитину до лікарні. Їхній син Богдан тоді задихався. Батьки не на жарт злякалися. Бо через технічні несправності своєї автівки не могли швидко доправити немовля до медиків. У той день все відбувалося так швидко, що подружжя не встигло ані подякувати працівникам поліції, ані запитати їхніх імен. Під час розмови із журналістами vsim.ua, мама хлопчика Іванна декілька разів повторила, що надзвичайно їм вдячна. Ну а нам жінка детальніше розповіла, як все відбувалося того дня. Також дізналися, в якому стані дитина зараз. 

“Ми злякалися і не знали що робити”

7-місячний Богдан - перша дитина в сім’ї Бойко. Вони проживають в селі Щаснівка, у Волочиському районі. З появою малюка подружжя стало найщасливішим у світі. Та все ж трапляються невеличкі неприємності, що можуть змусити добряче похвилюватися батьків. Йдеться про періоди, коли діти хворіють. 

От і син подружжя Бойко став кашляти. Батьки вирішили показали дитину лікарям. Для цього спершу повезли його в медзаклад у Волочиськ. А потім вирішили відвезти дитину до фахівців у Хмельницький. Однак їхня дорога до обласного центру видалася не простою.

Відео дня

Нет описания.

Тоді сім’я Бойко на дорозі М30 "Стрий - Ізварине", поблизу Війтівців, побачила патрульну машину. Батько немовля попросив у поліцейських допомоги. Мовляв, у машині задихається його 7-місячний син. Ті, за словами мами Богдана, посадили їх у службовий автомобіль і екстрено доправили в Хмельницький. Неподалік “Катіону” на сім’ю Бойко вже чекала карета “швидкої”. Лікарі доправили немовля в міську дитячу лікарню. 

У якому стані дитина зараз

Пані Іванна разом із сином зараз перебувають в Хмельницькій міській дитячій лікарні. Жінка каже, що сину вже краще. Мовляв, він став краще дихати й почав відкашлювати. Також став спокійнішим. Бо, за словами мами Іванни, останні дні він був дуже вередливим. 

Головна лікарка Наталія Зимак-Закутня каже, що дитина поступила в лікарню у важкому стані. Медики поставили діагноз - ларингіт. Тобто гостре запалення слизової оболонки гортані та голосових складок. За словами медика, дитина із таким діагнозом дійсно може задихнутися. Звісно, якщо вчасно їй не надати допомогу. Саме тому допомога патрульних в даній ситуації стала вкрай доречною.

Загалом малюка планують виписати з лікарні вже найближчим часом. Тож невдовзі сім’я Бойко повернеться до свого родинного затишку в рідній домівці. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:01 Хмельниччину засипало снігом: яка ситуація на дорогах (ВІДЕО) play_circle_filled 12:37 Посмертна донорка з Шепетівки врятувала життя чотирьом людям photo_camera 12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up