Що цього тижня хмельничани обговорювали у Facebook

Що цього тижня хмельничани обговорювали у Facebook

Хмельничани активно користуються соціальною мережею Facebook. Вони пишуть пости та обговорюють публікації інших. Про актуальні теми цього тижня дізнавайтеся із нашої традиційної підбірки.

Відомий активіст Артур Сторожук вирішив балотуватися на посаду міського голови Хмельницького. Про стало відомо журналістам vsim.ua з власних джерел. Сам активіст у телефонній розмові підтвердив цю інформацію. Пост про це на нашій сторінці у Facebook набрав 117 позначок, 134 коментарі та 38 поширень.

Про думки хмельничан щодо наслідків проведення фестивалю «Rock&Buh» запитав Андрій Попик. Він звернув увагу на гучну музику, яка заважає мешканцям навколишніх будинків, вартість фестивалю у 1,5 мільйона гривень, а також витоптану траву на території пляжу. Пост набрав 102 позначки, 316 коментарів та 15 поширень.

Відео дня

Померла лікар-педіатр з Хмельницького Валентина Зорян. Про це на своїй сторінці написав її син Олександр Зорян. Пост набрав 242 позначки, 197 коментарів та 7 поширень.

Про підготовку міського пляжу до купального сезону написав Василь Камінський. У публікації він перелічив, що саме зробила міська влада, та запитав, чи подобаються хмельничанам такі зміни. Пост набрав 118 позначок, 31 коментар та 81 поширення.

Триває підготовка до фестивалю «Respublica», який відбудеться у Хмельницькому 30 й 31 серпня та 1 вересня. Один з організаторів фестивалю Андрій Зоін написав про те, як запрошує гурти виступити на фестивалі. Так, один з музикантів поставив умови, які виконати неможливо. «Кожний організатор фестивалів має бути трішечки доктором, психологом і чуть-чуть флегматиком» — підсумував Андрій Зоін. Пост набрав 130 позначок, 33 коментарі та 3 поширення.

З кожним днем позачергові парламентські вибори стають все ближчими. Заплановані вони на 21 липня. «Чи побачимо ми нові обличчя серед кандидатів у нардепи від Хмельниччини?» — запитує Світлана Русіна. Пост набрав 4 позначки та 15 коментарів.

Чергового порушника правил паркування помітили біля ТРЦ «Оазис». Водій поставив авто на місці для людей з інвалідністю, зайнявши при цьому одразу два паркувальних місця. Пост набрав 162 позначки, 23 коментарі та 327 поширень.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up