Ви усім зробили "хорошо": яким був джайв від Лесі Нікітюк у "Танцях з зірками"

Ви усім зробили "хорошо": яким був джайв від Лесі Нікітюк у "Танцях з зірками"
  • Вчора відбувся черговий прямий ефір популярного танцювального шоу.
  • Леся Нікітюк цього разу станцювала запальний джайв. Танець зірка присвятила своєму кумирові - Вєрці Сердючці.
  • Після виступу пару не розкритикували, як минулого разу. Натомість Леся і Максим отримали кілька порад та схвальних коментарів. 

У неділю, 7 жовтня, на екрани вийшов черговий випуск нового сезону шоу "Танці з зірками". Зіркові учасники запалили на головному паркеті країни у прямому ефірі. Серед них була і телеведуча Леся Нікітюк. Її партнер Максим Єжов - дворазовий чемпіон України зі спортивно-бальних танців.

У цьому випуску зірки присвятили яскраві танці своїм кумирам. Вони назвали імена тих людей, що надихають їх. Так виявилося, що кумиром Лесі Нікітюк є Андрій Данилко та його легендарна Вєрка Сердючка. Як розповіла телеведуча, монологи зірки в "СВ-шоу" є найкращими ліками проти будь-якої депресії.

Під час шоу Леся показала історію кумедної провідниці в енергійному джайві. Пара хмельничанки знову вийшла на паркет останніми. Вони станцювали під пісню Сердючки "Хорошо".

Відео дня

Коментарі суддів цього разу більш схвальними. Зокрема Катерина Кухар зауважила, що Леся старається, однак їй не варто за гумором приховувати свої технічні недоліки.

Влад Яма зазначив, що прогрес у танцях пари є і координації у їх виступах стає більше.

"Ви усім глядачам зробили "хорошо", - сказав він.

Оцінки суддів виявилися стабільними - лише 21 бал. За результатами голосування пара опинилася на останній сходинці турнірної таблиці. Але Лесю знову врятували глядачі, які активно за неї голосували. За кінцевими результатами оцінок журі та глядацького голосування проект довелося покинути парі Дениса Берінчика та Катерини Білявської.
 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Alex Varmint

    Опять про лошадей ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат Від читача 16:16 Оптична мережа АТ «Укртелеком» уже сягає 80 тисяч кілометрів 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області 18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up