У Хмельницькому невідомі підпалили офіс УДАРу

У Хмельницькому невідомі підпалили офіс УДАРу
В ніч на 7 травня вночі невідомі підпалили офіс Хмельницької обласної організації партії «Удар». У цьому ж приміщенні знаходиться громадська приймальня народного депутата України Олексанедра Корнійчука.

- Пожежа сталася з дванадцятої до третьої години ночі. Точного часу ми не знаємо. Наш офіс знаходиться на першому поверсі двоповерхового житлового будинку на Пілипчука, 51/1. Під пластикові двері поклали коктейлі Молотова. Запах горілого почули сусіди і викликали пожежників, - каже прес-секретар Хмельницької обласної організації партії «Удар» Неля Шпулак.

Двері офісу згоріли майже повністю. У самому приміщенні вогнем нічого не пошкоджено.

- Єдине, що через кіптяву ми втратили деякі документи, які лежали на столі, пошкоджено меблі, оргтехніку. Суми збитків ми ще не підраховували, - каже прес-секретар.

Відео дня
> У приміщенні немає камер спостереження, тому ударів ці не мають увлення про те, хто здійснив підпал.

- Єдине, що сусіди бачили, що перед підпалом біля будинку проходив хлопчина з закритим обличчям, в капюшоні, крутився біля будинку. Потім він кудись зателефонував, сказав «Тут все чисто» і пішов, - каже Неля Шпулак.

Біля дверей офісу встановлений газовий лічильник. Якщо б сусіди вчасно не почули пожежу і не почали її гасити, він би міг вибухнути.

- На місці пожежі вночі працювала слідчо-оперативна група. Оскільки нам ніхто не повідомив про пожежу, то ми побачили все зранку, коли прийшли на роботу, і знову викликали міліцію, - каже прес-секретар.

За фактом підпалу приміщення офісу партії «Удар» порушили кримінальну справу. Ведеться розслідування.

- Ми пов’язуємо підпал приміщення приймальні народного депутата Олександра Корнійчука з його діяльністю, - наже Неля Шпулак. – Останнім часом він та його команда давали запити шодо законності виділення земельних ділянок у селищі Сатанів Городоцького району та уздовж річки Дністер у Новоушитцькому районі. Ми займалися питаннями реалізації майна територіальної громади, яку виділяла Хмельницька обласна рада, питаннями наповнення бюджету міста від забудовників. Депута неодноразово звертався із запитами щодо перевірки  законність діяльності на території Хмельницької області Правого сектору та об’єднань, які містять термін «самооборона». Ми пов’язуємо підпал і з подіями, які відбувалися у Ярмолинцях. Тому діяльність депутата комусь не подобається.

Цієї ж ночі палав офіс телеканалів "Ексклюзив" та "TV7+".

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up