10 порад як позбутися страху літати на літаках (Новини компаній)

10 порад як позбутися страху літати на літаках (Новини компаній)

Дехто не вбачає у польоті нічого страшного. Для таких людей це як звичайний процес, що не викликає ніяких зайвих емоцій. Однак є й інша категорія людей, для яких політ супроводжується відчуттям занепокоєння, тривоги та страху. Що робити та як заспокоїтись в такій ситуації?

Обрати своє місце
Найкомфортніші місця в салоні літака знаходяться в передній його частині і біля крил. Там пасажири менше відчувають тряску і розвороти.

Зручно одягнутися
Підберіть комфортний одяг і взуття, захопіть надувну подушечку для шиї.

Довіритися рідним
Намагайтеся подорожувати с близькими Вам людьми. З ними,Ваш політ буде максимально комфортним.

Розважитися і відволіктися
Складіть плейлист з улюбленими композиціями, візьміть цікаву книгу або планшет з іграми. Ідеальним варіантом фахівці вважають аудіокниги.

Більше рідини
Постарайтеся пити якомога більше негазованої води або соку, так як в салоні дуже сухе повітря. Келих шампанського з приводу початку довгоочікуваної відпустки теж не зашкодить.

Не засиджуватися на місці
Пройдіться по салону, підніміться на носочки, зробіть декілька нахилів в різні боки. Якщо ви соромитеся розминатися перед іншими пасажирами, обертайте стопами, сидячи в кріслі, випряміть спину і розправте плечі.

Знайти співрозмовника
Можливо, новий знайомий (або знайома) розкажуть щось цікаве і відвернуть від страшних фантазій.

Забути про ліки
Від сильнодіючих препаратів проти стресу під час польоту краще відмовитися. Ці ліки можуть подіяти на висоті інакше, ніж на землі.

Вчити структуру літаків
Подивіться документальні фільми або відправтеся в спеціальний центр з авіатренажером. Після таких тренувань під час польоту вас перестануть турбувати незрозумілі звуки на зльоті. Ви дізнаєтеся, що тряска в зоні турбулентності і візит на друге коло при посадці - стандартні ситуації, які не загрожують вашому життю.

Старт без стресу
Постарайтеся обійтися без багажу: з ручною поклажею не доведеться приїжджати заздалегідь і стояти в довгих чергах. Виспіться і відпочиньте перед рейсом.

Дельфін tour lounge 
️+380975264200 Юлія
+380961008006 Оксана
Старокостянтинівське шосе, 20/3 (біля галерїї Дольче Віта)

Дельфін тур
+380985528998 Неля 
️+380679175747 Світлана
Проскурівська, 7

keyboard_arrow_up