Тернопільський гурт «Мері» запалив тисячі ліхтарів під час святкування Дня Незалежності в Волочиську (фото, відео) (пресслужба С.Лабазюка)

Тернопільський гурт «Мері» запалив тисячі ліхтарів під час святкування Дня Незалежності в Волочиську (фото, відео) (пресслужба С.Лабазюка)

24 серпня Україна відзначала 30-річчя з Дня проголошення Незалежності України. Головне державно свято традиційно проходило на Центральній площі міста, де була розташована головна сцена. Після затяжних карантинних обмежень організатори святи мали на меті влаштувати масштабний та гучний захід з патріотичною програмою.

Традиційно святковий концерт розпочався з вручення нагород, подарунків та грамот Верховної Ради України найкращим фахівцям різних галузей Волочиської територіальної громади: лікарям, соціальним працівникам та спортсменам. Також були вручені сертифікати на путівки до Карпат сім’ям загиблих воїнів АТО. 

За підтримки благодійників виступати в цей святковий день перед жителями та гостями Волочиська мали змогу талановиті українські артисти, зокрема, гумористична команда «VIP Тернопіль» та запальний тернопільський гурт «Мері», який викликав у глядачів особливе захоплення. Під ліричне виконання пісні «Незнайомий брат» Центральна площа міста запалала тисячами вогників, створивши особливу атмосферу єднання.

Фінальним акордом у святкуванні 30-ї річниці проголошення незалежності стало запальне шоу від відомо українського співака MELOVIN, котрий представляв Україну на пісенному конкурсі «Євробачення-2018». Запальні хіти артиста не залишили байдужим жодного глядача.

Наймолодші та найстарші жителі міста разом підспівували улюбленим виконавцям, танцювали та насолоджувалися святкуванням важливого для кожного українця дня. Мешканці Волочищини отримали гарний настрій та натхнення, аби Україна й громада впевнено рухалися вперед.

keyboard_arrow_up