Бізнес-семінар «Як знайти нових клієнтів»: додому підете з арсеналом лайф-хаків

Бізнес-семінар «Як знайти нових клієнтів»: додому підете з арсеналом лайф-хаків

За шість годин ви отримаєте чітке розуміння, яку стратегію потрібно обрати вашому бізнесу для розкрутки в інтернеті. А ще дізнаєтесь про 20 малобюджетних, перевжно онлайн-інструментів, ефективних для роботи з клієнтами у Хмельницькому — і це перевірено.

Такою буде тематика бізнес-семінару «Як знайти нових клієнтів». Захід відбудеться 20 квітня з 10:00 по 16:00. Місце проведення уточнюється.

 

Трохи статистики. Чому потрібно шукати клієнтів в інтернеті

У містах із населенням більше 100 тисяч інтернетом користуються 73% мешканців. І навіть у селах — 52%. Вік найактивніших юзерів — від 15 і до 44 років, разом вони складають 71% аудиторії інтернету.

Це все свіжі дані  Інтернет Асоціації України.

Тож, якщо ваші клієнти — люди молодого і середнього віку, доходи яких вище межі бідності, просування бізнесу в інтернеті вам точно потрібне.

Інтернет-маркетинг - непроста річ. Семінару на шість годин не буде замало?

Курс дуже стислий і практичний. Жодної зайвої теорії, тільки практика і конкретні приклади.

Знань, які ви отримаєте на семінарі, буде достатньо, щоб не просто зробити перший крок до вершин інтернет-маркетингу, а й пройти перші кілька кілометрів. Лекції і майстер-класи продумані так, щоб застосувавши отриманні навички, ви швидко почали заробляти більше, ніж раніше.

Семінар з такою ж програмою і цими ж спікерами пройшов зимою у Вінниці. Ось пряма мова одного зі слухачів, Владислава Чаланова, керівника магазину «Мегапол»:

— Тут за кілька годин дізнаєшся таку кількість інформації, яку в інституті викладають за навчальний рік.

Про що конкретно будуть розказувати

Як безкоштовно зробити так, щоб на запит назви вашої фірми, магазину, пабу чи будь-чого іншого Google видавав детальну інформацію з фотографіями, адресою і навіть розкладом роботи. Як зробити ваш заклад помітним на Google-картах. Як правильно налаштувати бізнес-сторінку у Facebook, щоб на неї швидко підписалося якнайбільше людей, зацікавлених у ваших послугах.

Вас навчать, як професійно користуватися дошкою оголошень OLX. Дізнаєтесь все про широкі можливості торгової платформи PROM.UA. Там за невеликі гроші (а в перший місяць взагалі безкоштовно) можна розмістити власний інтернет-магазин, який буде продавати краще, ніж окремий сайт.

Ви дізнаєтесь про контекстну рекламу від людей, які професійно займаються її налаштуванням. З її допомогою можна платити за покази своїх банерів і оголошень лише тим людям, які реально можуть зацікавитись пропозицією.

Вам покажуть як професійно працювати з CRM-системами, грамотно вести базу клієнтів, робити їх максимально лояльними і постійними.

На семінарі буде майстер-клас зі створення односторінкового сайту —  лендінгу  — за допомогою конструктору сторінок LP-платформа. Він дозволяє робити лендінг самому, без залучення дорогих спеціалістів. Це швидко, просто, а результат виглядає ефектно.

Додому ви підете з цілим арсеналом лайф-хаків. У кожного спікера є багато реальних прикладів і історій про те, як усі ці інструменти і онлайн-сервіси використовували для свого росту реальні українські компанії.

___

Зареєструватися на семінар «Як знайти нових клієнтів» можна прямо зараз на info.riamedia.com.ua

Вартість квитка лише 350 гривень.

 

Є питання? Телефонуйте прямо зараз — (063) 799-99-74

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up