Динамічний і преміальний: у Хмельницькому презентували новий "Volkswagen Touareg" (новини компаній)

Динамічний і преміальний: у Хмельницькому презентували новий "Volkswagen Touareg" (новини компаній)

В салоні "Престиж-Авто" представили довгоочікувану новинку від німецького виробника. Побачивши "Volkswagen Touareg" нового покоління хоча б раз, його не можна буде переплутати ні з ким. Численні інноваційні технології дбають не тільки про безпеку і комфорт, але і гарантують ні з чим не порівнянне задоволення від водіння.

Світова презентація новинки від німецького виробника відбулася в Китаї у березні 2018. На офіційну презентацію в Пекін позашляховик "Volkswagen Touareg" третього покоління доїхав власним ходом, подолавши більш ніж 16 000 кілометрів. Автомобіль можна по праву вважати найбільш передовим і динамічним позашляховиком, який коли-небудь розробляв німецький автомобільний бренд "Volkswagen". 

Презентували новий автомобіль і у Хмельницькому в оновленому салоні «Престиж-Авто», який є офіційним дилером «Volkswagen» в Західній Україні. На презентації грала жива музика від гурту "Цвіт липи", а присутніх розважав шоу-балет "Gravity". Крім того, гості могли насолодитись вишуканим фуршетом та коктейлями.

Після розважальної програми з довгоочікуваного винуватця свята зняли чорну накидку. Більше сотні гостей відразу ж пішли оглядати новинку. Присутні змогли з головою зануритися в атмосферу авіаборта преміум-класу, познайомитися з інноваціями і digital-опціями нового позашляховика.

Новий "Touareg" є одним з лідерів в класі преміальних позашляховиків. Volkswagen Touareg нового покоління буде доступний як з бензиновим, так і з дизельним двигуном. До того ж, автомобіль оснащений автоматичною трансмісією з вісьмома швидкостями. 

Флагманський позашляховик обладнаний модернізованою системою повного приводу 4Motion. Варто зазначити, що така система здатна передати до 70% крутного моменту на передні колеса і до 80% на колеса задньої осі.

"Touareg" нового покоління - це перший позашляховик від "Volkswagen", який отримав повнокероване шасі. Ця технологія допомагає зменшити радіус розвороту, а також робить авто більш керованим і стійким. Система "Line Assist", якою оснащений позашляховик, дозволяє автомобілю самостійно їздити в пробках на швидкості до 60 кілометрів на годину. Крім того, у позашляховику "Volkswagen Touareg" доступна технологія нічного бачення. 

Подивитися і спробувати себе в ролі водія «Volkswagen Touareg» можна в салоні «Престиж-Авто», що на вулиці вул. Прибузька, 48/2. Отримати інформацію можна за телефонами 38(0382)702-200, (067)380-04-55 або на сайті.

Для гостей свята підготували тематичну фотозону
Ведучий Денис Піменов влаштував для присутніх вікторину з цінними призами
Кавер-бенд "Цвіт липи" захопив гостей прекрасним виконанням закордонних хітів
Гарячі виступи шоу-балету "Gravity" прикували погляди присутніх на презентації
Кожному активному гостю дістались подарунки від "Престиж-Авто"
Навіть діти відчули всю міць нового позашляховика

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up