Диво сучасного автопрому

«Скільки людей – стільки машин». Цитую Святослава Вакарчука, бо справді думаю, що для кожного автомобіль має різне значення. Для одних це лише засіб пресування, для інших – цінний друг.

Однак в обох випадках необхідно знайти дилера, який буде відповідати вашим вимогам. Мені пощастило знайти місце, де можна з користю приємно повести час. Подібної споруди не знайдете ви ні в Україні, ні Європі. Двоповерховий автосалон Віннер Автомотів вміщує в собі справжні дива сучасного автопрому. І навіть такий банальний девіз «Клієнт – наш Бос», спершу сприйняв його скептично, повністю себе виправдовує.

Подбають про ваші потреби, побажання або вже куплену раніше автівку. Адже крім виставкових платформ офіційних дилерів автосалону, серед якихFord, Volvo, Jaguar та LandRover, ви можете придбати оригінальні автозапчастини, фірмові аксесуари, пройти технічну профілактику чи діагностику та багато іншого. До того ж проводяться акції та тест-драйви (як у фільмах).

Повернусь до моменту про поєднання корисного з приємним – є кав’ярня, яка відкриває вам панораму на ті самі шоу-руми з новими автомобілями. А виставкове приміщення витримане у стилі кожного з чотирьох представлених брендів, що дозволяє відчути себе у салоні машини, навіть просто дивлячись на неї ззовні.

Відео дня

Якщо ж для вас у пріоритеті сервісне обслуговування або придбання автомобіля лише попереду, комфорт кімнат відпочинку та центру проведення переговорів вас здивує – все заздалегідь передбачено (навіть є дитяча кімната). Тим паче, зручне місцеразташування в межах міста обумовлює швидку співпрацю та допомогу професіоналів.

Якщо в ваших інтересах заощадження часу, то для цього розроблений електронний ресурс. У випадку придбання автомобіля чи певних послуг – функціонує кредитний калькулятор. Основні функції включають обрахування вартості взалежності від ваших побажань: легковий транспорт чи комерційний, марка машини, бюджет та варіанти кредитного ліміту. Для зрозумілості всі данні можна перевірити в менеджера за контактними даними, який в режимі роботи шість днів на тиждень.

Що стосується додаткових послуг, то різноманіття виправдовується якістю та стабільністю компанії, адже «Winner» активно розвивається з кінця 90-х років минулого століття. Тому дотримуєтьсяі технічних параметрів, і стандартів.

Розвиток комп’ютерних технологій дозволяє робити діагностику електрообладнання та електронних систем керування (машини автоматичного керування переважають своєю кількістю на ринку) та сервіс кондиціонерів. Не обходять стороною заміну шин та мийку.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up