Еко-табір "Лісові герої" - подаруйте своїй дитині незабутнє літо! (новини компаній)

Еко-табір "Лісові герої" - подаруйте своїй дитині незабутнє літо! (новини компаній)

Літні канікули – це довгоочікуваний час для дітей і вчителів, і, в той же час, джерело занепокоєння для батьків. Чи зможемо ми приділяти достатньо уваги дитині, подарувати їй нові враження, захистити від шкідливого впливу?

Ви вже знаєте, як ваше чадо проведе вільний час? За комп’ютером, дивлячись телевізор, на вулицях міста, чим вони будуть зайняті поки ви на роботі? Як зробити канікули радісними, і, одночасно, корисними для дитини?

Варіантів багато, але більшість з них - спільні поїздки, ігри, секції - вимагають частої або постійної присутності батьків. А літні канікули для дорослих, частіше за все, не передбачувані.

Впевнені, що літню відпустку або вихідні треба провести всією сім’єю. А поки ви працюєте - кращий вибір для дитини - дитячий спортивно-туристичний еко-табір «Лісові Герої», розташований в екологічно чистій зоні, на території природничого заповідника «Медобори».

Кожен день проведений з нами - окрема пригода, що дає нові знання, корисний досвід і незабутні враження. Наша унікальна методика, розроблена професійними педагогами та психологами зробить вашу дитину самостійною, відповідальною, впевненою в собі і цілеспрямованою.

За час, проведений в таборі, діти, спільно з досвідченими педагогами виконують завдання, що розвивають уяву, креативне мислення та творчість. Отримують навички виживання в дикій природі: орієнтування на місцевості, використання компаса та надання першої медичної допомоги, в’язання вузлів та фільтрування води.

Кожен день діти займаються спортом - зарядка, змагання та пробіжки, стрільба з лука та арбалета, футбол і багато іншого. Так само в програмі - пригоди і екстрим - переправа через річку, квести, спуски на тарзанці, курси самооборони.

Протягом всього часу, діти набувають самостійності і дисциплінованості - вчаться самоорганізації, допомагають готувати їжу, доглядати за собою, підтримувати чистоту і порядок, дотримуватися правил і режиму.

Цілий тиждень ваша дитина проведе далеко від впливу гаджетів, телевізора, телефону, отримуючи те, що найбільше потрібно під час літнього відпочинку: Це спілкування з однолітками - кожен день, спільні завдання, ігри. Це нові друзі, які залишаться назавжди.

Свіжі враження і навички, якими можна буде пишатися, використовувати і розповідати цілий рік.

Впевненість в собі - найчастіше, просто підтримки батьків дитині недостатньо, не менш важливо знати, що вона зуміє подбати про себе при необхідності.

Виявлення нових талантів - повірте, ви можете навіть не уявляти собі, які здібності - до спорту, мистецтва, лідерства проявляться за цей час.

І, що не менш важливо, після табору дитина отримає адекватних, відпочивших батьків. Обов’язково, прийнявши рішення про поїздку дитини, не забудьте спланувати свій час на цьому тижні. Що ви хочете встигнути? Спокійно попрацювати, провести кілька романтичних вечорів, з’їздити на природу? Вибирайте і робіть - повірте - щастя вашої дитини невіддільне від Вашого.

 

на правах реклами

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу Від читача 12:08 РЕПЕРФУЗІЙНОМУ ЦЕНТРУ КНП «ХОССЦ» у м.Хмельницький – 3 роки! 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак 15:16 Хмельницьку обласну службу зайнятості очолив новий керівник 14:46 У Симчишина найвища: рейтинг зарплат мерів сусідніх міст (ІНФОГРАФІКА) 14:21 На Хмельниччині викрили священника УПЦ МП, який вихваляв путіна перед вірянами 13:36 На Хмельниччині водій переконував суд, що прикидався п'яним перед поліцейськими 12:52 У Кам'янці на смерть збили пішохода 12:13 На Хмельниччині запустили ще один комплекс зважування вантажівок 11:11 Смертельна ДТП на Хмельниччині: водій «ВАЗу» влетів у дерево
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up