Коли й чому жінці краще вчитися керувати авто. 10 фактів (Новини компаній)

Коли й чому жінці краще вчитися керувати авто. 10 фактів (Новини компаній)
  • На дорогах Хмельницького все частіше зустрічаються жінки за кермом.

  • Чимало з них навчилися водити авто через необхідність.

  • Як зрозуміти, що прийшов час стати вправним водієм?

Ні для кого не секрет, що жінка справляється із керуванням автомобіля краще, за чоловіка. І це не пусті слова, а факт, що підтверджений статистикою. Згідно з нею, 65% аварій трапляється з вини представників сильної статі. А ДТП із жінками-водіями частіше стаються через несправність автівки, а не їхню неуважність. Саме тому стереотипи про небезпечну жіночу їзду вже давно відійшли на задній план. 

Все частіше за кермом автомобіля зустрічаються бізнесвумен чи матусі. Жінки є водіями таксі або навіть тролейбусів. Тож для когось керувати машиною - не лише необхідність, а й заробіток. Як зрозуміти, що прийшов час навчитися їздити? Підготували 10 фактів, які підкажуть чи потрібно вам вчитися керувати. 

Карантин поперек горла

В умовах пандемії часто змінюється “зонування” областей. Скажімо, “червона зона” передбачає ряд жорстких обмежень. Серед них - заборона курсування громадського транспорту між районами. А як бути, коли кортить поїхати за межі міста, навідати рідних чи пошукати мальовничі локації в межах області? Якщо це бажання є вашим частим гостем - варто замислитися про водійське навчання. Адже за кермом власної машини можна ринути куди завгодно. І жоден карантин у цьому випадку не страшний. 

Коли маршрутка дратує, а тролейбус не рятує

Скористатися громадським транспортом під час пандемії - як лотерея. По-перше, кількість пасажирів в салоні обмежена. Тому зайти всередину щастить не завжди. По-друге, більшість людей не носять як слід медичну маску. Здебільшого її одягають на підборіддя. А що й мовити про необережних пасажирів, які, здається, тільки чекають момент, аби наступити на ногу чи зачепити ліктем зачіску? Якщо всі ці фактори у маршрутці вас дратують і при цьому тролейбус від цього не рятує - вам час замислитися про самостійне водіння авто. Це не лише збереже вашу нервову систему, а й викреслить загрозу захворіти Covid.

Коли ви мама

Дитина - це завжди привід замислитися про керування автівкою. Візити до бабусі й дідуся, гуртки чи медогляд - все це спонукає до швидкого переміщення містом. Трясти малечу в маршрутці під час карантину - варіант, відверто кажучи, нікчемний. А от робити це на своїй автівці в цілковитому комфорті - те, що треба. 

Робота не в офісі

Якщо працювати на одному місці - це не про вас, час замислитися про водійське посвідчення. В сучасному світі робота не передбачає закріплення за одним місцем. Зустрічі й переговори з клієнтами можуть відбуватися в різних мікрорайонах міста. Громадський транспорт у таких випадках - це не зручно. Адже псувати власний імідж запізненнями - такий собі варіант. 

Коли живете й працюєте в різних мікрорайонах

Будинок і робота в різних мікрорайонах Хмельницького? Вихід є - навчитися їздити за кермом. Лише в такий спосіб можна поставити хрест на спізненнях й тривалих очікуваннях транспорту. До того ж вміння їздити допоможе забути про долання відстані між зупинкою і домом чи роботою.

Коли маєте дачу

Багатьом жінкам подобається проводити вільний час на дачі. При цьому доглядати за посадженою руколою або спостерігати, як ростуть улюблені квіти. А що й казати про ароматний шашлик, що так і кортить посмажити навесні чи влітку? І при цьому зібрати подруг й попліткувати. Організувати все це простіше, коли ви “на колесах”. Допоможуть в такому випадку лише уміння керувати авто. 

Коли витрачаєте купу грошей на таксі

Якщо підрахунки витрат на таксі зводять вас з розуму, слід опановувати керування машиною. Часто трапляється, коли скористатися маршруткою або тролейбусом не практично. На тиждень таких ситуацій може виникнути чимало. У такий спосіб з гаманця й тікають сотні гривень. 

Коли хочеться підзаробити

Заробіток на власних колесах - зараз, як ніколи, актуально. У період карантину популярними стали вакансії кур’єрів і таксистів. Підпрацьовуючи в такий спосіб можна не погано підзаробити. Все, що потрібно - навчитися їздити. А згодом перетворити це в значний для вас “плюс”, що зветься прибутком. 

Коли любите “шопитися”

 Чимало жінок є прихильницями шопінгу. І мова йде не лише про купівлю суконь, підборів чи кофтинок. Трапляються й ті, хто фанатіє від аксесуарів для дому чи інших дрібниць. Доволі часто такий сценарій закінчується великою кількістю торбин із довгоочікуваними покупками. Їхати із ними на громадському транспорті чи слухати роздратованого водія таксі стане не найкращим закінченням вашого шопінгу. 

Коли бракує подорожей

Подорожі роблять життя яскравішим, насиченішим та позитивнішим. У сучасному світі важко зустріти тих, хто не любить цим насолоджуватися. Навчившись керувати авто, можна подолати чималі відстані між містами й навіть країнами. При цьому милуватися краєвидами, зупинятися в цікавих місцях, робити селфі й по-справжньому кайфувати від життя. 

Їхати на авто у подорож - певно, одна з найкращих ідей, що можна реалізувати вже цього літа. Звісно, якщо не затягувати із записом на водійське навчання. 

Курси водіння від “АвтоЛеді” - тут навчать навіть найбезнадійніших. Всі інструктори в автошколі - це жінки з досвідом керування. Тут використовують різні програми та методики, аби навчити вправно їздити за кермом. Записатися можна за номерами телефонів:

Або звернутися до “АвтоЛеді” у соцмережах - Facebook чи Instagram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто Від читача 12:08 РЕПЕРФУЗІЙНОМУ ЦЕНТРУ КНП «ХОССЦ» у м.Хмельницький – 3 роки! 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак 15:16 Хмельницьку обласну службу зайнятості очолив новий керівник 14:46 У Симчишина найвища: рейтинг зарплат мерів сусідніх міст (ІНФОГРАФІКА) 14:21 На Хмельниччині викрили священника УПЦ МП, який вихваляв путіна перед вірянами 13:36 На Хмельниччині водій переконував суд, що прикидався п'яним перед поліцейськими 12:52 У Кам'янці на смерть збили пішохода 12:13 На Хмельниччині запустили ще один комплекс зважування вантажівок 11:11 Смертельна ДТП на Хмельниччині: водій «ВАЗу» влетів у дерево 10:35 Готуємося до Великодня: де купити смачні паски та інші частування для святкового столу 10:20 У Маліївцях відкрили туристичний сезон 2024 photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up