Корпоративне навчання іноземної мови на вашому підприємстві (Новини компаній)

Корпоративне навчання іноземної мови на вашому підприємстві (Новини компаній)

Англійська мова є мовою спілкування в світі бізнесу. Все більше і більше компаній починають тісніше співпрацювати з компаніями в інших країнах Давно виникла необхідність навчати співробітників іноземної мови, без відриву від виробництва.

ПП «Перші київські курси іноземних мов» пропонують Вашій компанії курс або тренінг з англійської мови, що відповідає міжнародним стандартам якості та Вашим потребам.

Ми раді співпрацювати з Вами в будь-який момент, а також врахувати всі Ваші побажання та особливості бізнесу для майбутнього вивчення англійської мови з нами.

Корпоративна англійська від ПП «Перші Київські курси іноземних мов» - це професійні курси англійської мови, які відповідають індивідуальним вимогам бізнес-клієнтів. Ми орієнтовані на плідну співпрацю зі своїми корпоративними клієнтами, тому в першу чергу завжди враховуємо Ваші побажання. Наше завдання виправдати їх й дати Вам бажаний результат.

Пропозиція Корпоративного навчання адресована тим клієнтам, які зацікавлені в поглибленні знань англійської своїх співробітників, як в області загальної англійської, так і спеціалізованої, наприклад, Business English. На нашому рахунку успішний досвід навчання компаній різних сфер діяльності. Зокрема, серед наших клієнтів : ПАТ «Укрпошта», ТОВ «Преттль-Кабель Україна» , банки, IT-компанії та інші.

НАШІ ОСНОВНІ ПЕРЕВАГИ:

ПП «Перші Київські курси іноземних мов» має Ліцензію Міністерства Освіти України

  • Висока кваліфікація викладачів.
  • Індивідуальна програма навчання, що адаптована до потреб Вашої організації
  • На заняттях обов’язково опрацьовуються основні аспекти у вивченні іноземної мови (говоріння, читання, аудіювання, письмо)
  • Навчальні матеріали (підручники, робочі зошити, інші роздаткові матеріали) надаються студентам безкоштовно
  • Регулярна звітність щодо прогресу студентів.
  • Навчання проводиться у приміщенні Вашої компанії у зручний саме для Вас час
  • Сертифікат міжнародного зразка по закінченню навчання, згідно Загальноєвропейським рекомендаціям з мовної освіти
  • Можливість навчання в групах 5-10 студентів, в міні-групах 3-5 студентів та індивідуально.

Пропозиція з вивчення англійської мови для корпоративних клієнтів включає:

  • Безкоштовне тестування та обговорення потреб курсу
  • Адаптацію навчальних матеріалів під потреби клієнта
  • Навчальні матеріали (підручники, робочі зошити, роздаткові матеріали)

Ми - запорука вашого успіху. Приєднуйтеся!!!

 

на правах рклами

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up