Куди піти на День Святого Валентина: святкуємо в ресторанах Хмельницького

Куди піти на День Святого Валентина: святкуємо в ресторанах Хмельницького
День Святого Валентина – це особливе свято. Це море червоних та рожевих валентинок, теплих слів, уваги коханої людини...

Ідеальне романтичне побачення у День Святого Валентина чекає на хмельничан в ресторанах. Напівтемрява та гра полум’я свічок, вишукані страви від віртуозного шеф-повара й чудовий музикальний супровід створять необхідну атмосферу і налаштують закоханих на потрібний лад.

Запаліть любов'ю своє серце! Подаруйте турботу та увагу своїй близькій людині, забронюйте столик. Пориньте у царство амурного настрою!

Ресторан VENEZIAпориньте у романтику Венеції

Проведіть найромантичніше свято в році - День закоханих у ресторані VENEZIA. Тут ви зможете подарувати своїй половинці незабутній вечір, наповнений любов’ю та приємними емоціями!

Ресторан "Венеція" - це перший ресторан на воді з власною фермою фореллі та затишною атмосферою. Він знаходиться на окраїні міста, у мальовничому місці.

Адреса: вул. Старицького, 1А

Телефон для бронювання столиків: (098) 321-55-07 

Графік роботи: 11:00 - 24:00

Previous Next

 

Ресторан "Маліновка"відчуйте "любов по-селянськи"

Лише до Дня закоханих: ресторан "Малинівка" запрошує всіх закоханих на цикл шоу- програму "Love the rustic" або "Любов по-селянськи".

Шановні відвідувачі! Ресторан "Малинівка" на межі грандіозного шухеру!

14 лютого в День всіх закоханих вас очікує формене неподобство від банди пана отамана Граціана Таврійського... Весілля в Малинівці обов'язково відбудеться, але перед цим вам належить переспівати самого пана отамана Граціана, позмагатися в ліпленні вареників зі сметаною і звичайно ж перетанцювати саму Руду ...

У підсумку саме з вашою допомогою ми виберемо містера та міс Вільшанку і зіграємо весілля з отцем Іоанном, адже згідно з наказом маємо на це ліцензовану угоду!

Приходьте до нас в банду і ми влаштуємо Вам про-те-же ... 

Затишний ресторан "Маліновка" відтворює атмосферу відомої комедії "Свадьба в Малиновке". 

Адреса: Проспект Миру, 8А

Телефон для бронювання столиків: (096) 888 59 92

Графік роботи: 12.00-24.00

Сайт: malinovka.net.ua

Previous Next

 

Піцерія "Мама Мія" - ми знаємо що ви любите

День усіх закоханих стане особливим святом для тих, хто завітає у піцерію «Мама Мія». Тут на вас чекає вишукана атмосфера та привітний персонал.
У піцерії "Мама Мія" все зі смаком — піци та стейки з печі на дровах, домашня паста, страви української та європейської кухонь.
Скуштувавши основні страви, переходьте до десертів —  солодкі млинці і морозиво, а ще цікаві кавові напої додадуть символічних ноток романтичному побаченню.
І нехай цей чудовий день залишить лише приємні спогади.
Піцерія "Мама Мія" - ми знаємо що Ви любите!
Адреса: вул. Проскурівська, 15
Телефон для бронювання столиків: 700-221, (096)360-65-29
Графік роботи: 10:00-23:00

Previous Next
Previous Next

Previous Next

 

на правах реклами

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up