Секрети приготування пишного та смачного бісквіту від компанії Blog Metro

Щоб приготувати пишний та смачний бісквіт, не треба багато якихось мудрощів, необхідно лише знати декілька секретів.

 

Більшість жінок прагнуть того, щоб бути не тільки завжди красивою ззовні, але і хорошою господинею вдома, яка зможе приготувати щось смачненьке для своїх рідних та друзів. Для тих, хто хоче бути хорошою господинею та при цьому завжди мати час для себе, знахідкою стануть швидкі та прості рецепти бісквітів, які можна досить швидко приготувати та використовувати для різноманітних домашніх тортів. Достатньо лише знати основні принципи приготування та знайти саме «свій» рецепт.

Більшу частину бісквітних коржів готують на яйцях, додаючи цукор і борошно. Якщо готувати бісквіт за класичним рецептом, в кінцевому результаті він вийде трохи сухуватий, тому його необхідно просочувати, що і непогано, бо завдяки сиропу можна надати десерту бажаного смаку. Крім того, такі коржі можна поєднувати з різноманітними видами крему. Та якщо ви полюбляєте щось більш ніжне та насичене, то можна додавати інші інгредієнти за бажанням. Більш детально дізнатись про спосіб приготування бісквіту в домашніх умовах можна на сайті компанії Blog Metro. Ось його адреса: https://blog.metro.ua/edim/yak-prygotuvaty-biskvitnyj-tort-v-domashnih-umovah.

В залежності від рецепту та вашого смаку до десерту також можна додавати какао, різні фрукти або ягоди, ванілін, каву, кокосову стружку, горішки. Та варто пам'ятати, що додаючи сухі інгредієнти, наприклад, какао, необхідно зменшувати кількість муки, інакше бісквіт буде дуже сухим та важким.

Також для випікання знадобиться спеціальна форма, попередньо змащена та посипана мукою або застелена пергаментом, щоб випічка не прилипала.

Варто пам'ятати, що вдало спечений бісквіт є основою смачного десерту, так як він є головною складовою різноманітних як простих, так і досить складних та вишуканих тортів. Щоб він завжди виходив дуже смачним та пухким, необхідно знати деякі секрети з його приготування:

  • форму для випікання необхідно заповнювати не більше ніж на ¾ її висоти, тому що у процесі випікання тісто буде підніматись;
  • чи готовий бісквіт, можна дізнатись, проштрикнувши його зубочисткою чи навіть сірником. Якщо він сухий, значить форму можна виймати;
  • після випікання бісквіт бажано протримати декілька годин, і тільки потім різати, просочувати та перемащувати, тому що зразу він може кришитися та погано просочуватись сиропом;
  • замість частини борошна можна додати крохмаль, що зробить ваш десерт дуже пишним;
  • якщо в рецепті значаться вода чи масло, то їх спочатку необхідно змішати з жовтком і тільки тоді додавати у тісто;
  • випікати бісквіт потрібно відразу, як тільки його замісили;
  • змащувати потрібно тільки дно форми, з боками цього робити не варто, тому що в такому випадку тісто стане рости тільки в центрі, а боки будуть низькі.

Сподіваємось, що наші рекомендації вам допоможуть.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up