Математика - на відмінно, престижне навчання - безкоштовно! (Новини компаній)

Математика - на відмінно, престижне навчання - безкоштовно! (Новини компаній)

От і закінчився перший відбір на безкоштовне навчання у Вінницькій ІТ- Академії. На екзамен зареєструвалось більше 60 чоловік. Всі бажаючі були запрошені на перший тур. Екзамен з математики та логіки тривав 5 годин, і містив 8 задач. Після перевірки, 3 абітурієнти були одразу зараховані на бюджетне навчання, а ще 5 запрошені на другий тур. Після другого туру були визначені ще 3 студенти, які отримають безкоштовну айті освіту.

У підсумку 6 щасливчиків уже зараховані в нову групу В18 Вінницької ІТ-Академії:

Чалюк Андрій

Гончарук Вікторія

Бережок Роман

Мукомел Олександр

Косюк Олександр

Козін Дмитро.  

Для них розпочалось таке омріяне навчання в Академії та неймовірна можливість отримати висококласну айті освіту.

Вінницька ІТ-Академія - це заклад, який вирощує розробників, веб-дизайнерів та тестувальників починаючи з самого нуля. Кожен студент має змогу навчатись у провідних спеціалістів Вінницьких ІТ компаній на реальних, діючих проектах. Я думаю, ви чудово розумієте, що знання отримані від практиків - це безцінні знання.

Сьогодні все більше молоді розуміють цінність престижного навчання. Адже  знання і навички отримані у такому закладі - це впевнений крок до блискучої кар’єри і роботи в найкращому колективі омріяної компанії.

Якщо ти відчуваєш себе вартим елітного навчання у престижному закладі - реєструйся на навчання на сайті Академії https://ita.in.ua та подай заявку, обравши “Зареєструватись на екзамен”. Кожен, хто здасть екзамен з математики та логіки на максимум і пройде тестування з англійської мови, буде зарахований на бюджетне навчання. Це до півтора роки інтенсивного вивчення програмування, англійської для ІТ, підготовка до співбесід та створення резюме.

 

Програмуй своє майбутнє разом з ІТ-Академією!

Реєструйся: https://ita.in.ua  

Телефонуй: 067-431-19-21

 

на правах реклами

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up