Меблева фабрика "Вісент" відкрила у Хмельницькому фірмовий салон (новини компаній)

Меблева фабрика "Вісент" відкрила у Хмельницькому фірмовий салон (новини компаній)
  • Хмельницька меблева фабрика “Вісент” працює на ринку вже 10 років.
  • Сьогодні, 13 серпня, виробник відкрив двері свого першого салону.
  • Він працює за адресою Панаса Мирного, 1/1.

Сміливі рішення в інтер’єрі, сучасний дизайн та широкий асортимент якісних меблів. Вже протягом 10 років все це пропонує хмельницька меблева фабрика “Вісент”. Виробник активно співпрацює з мережами магазинів по всій Україні. Тепер перший салон їхніх меблів з’явився і в Хмельницькому. Відкриття відбулося сьогодні, 13 серпня. З цієї нагоди покупці можуть отримати бонус - безкоштовну доставку й збір меблів до кінця серпня.

У салоні “Вісент” представлена майже вся продукція їхнього виробництва. Спальні, вітальні, дитячі, шафи-купе, передпокої та вироби з металу. Усі меблі виготовляють на сучасному обладнанні з використанням новітніх матеріалів та технологій. 

Оглянувши представлені моделі у салоні, покупець може придбати готову продукцію чи замовити меблі, внісши до їх дизайну власні правки. Чимало модульних систем представлено в каталозі. Погортавши його сторінки та скориставшись порадами консультанта, можна скласти індивідуальний проєкт. І таким чином отримати бажаний дизайн та затишок у власній оселі. 

“Вісент” виготовляє меблі з матеріалів українського виробництва. Це ДСП та власне виробництво фасадів з МДФ. Крім того, на фабриці створюють вироби з металів, які наразі користуються популярністю серед споживачів. Керівник проєкту “Вісент” Таїсія Войченко розповідає, що більшість клієнтів оформлюють оселі в стилі “лофт”. Саме тому до дизайну меблів додають метал. В результаті - виходить сучасна та стильна композиція. 

  • Це наш перший салон у Хмельницькому, в якому ми хочемо представити наші вироби. Ми тривалий час працюємо по всій Україні. Тож багато споживачів нас вже знає. Аби люди розуміли якість наших меблів та різноманіття моделей, ми відкрилися у Хмельницькому, - каже керівник проєкту “Вісент” Таїсія Войченко.

У меблевому салоні “Вісент” асортимент меблів розробляється командою дизайнерів та технологів. До того ж все виготовляється з урахуванням реальних потреб і побажань споживачів. Також у салоні є можливість здійснити оплачу частинами. 

  • Меблевий салон “Вісент” розташований за адресою Панаса Мирного 1/1, біля ТЦ “Проспект Центр”.
  • Працює без вихідних - із 10 до 20 години.

Купуй хмельницьке - меблі “Вісент”.

 

keyboard_arrow_up