Найкращі бізнес-ланчі у Хмельницькому

  • 2933

Бізнес-ланч - послуга не нова в Україні. Сьогодні практично кожен ресторан Хмельницького прописав в меню спеціальню пропозицію - комплексне меню за фіксованою ціною, яке діє в певні години. Переваги бізнес-ланчу очевидні: ви отримуєте обід у ресторані за розумні гроші, швидке обслуговування і можливість провести ділову зустріч у неформальній атмосфері! Сайт vsim.ua з'ясував, що пропонують на обід заклади харчування Хмельницького.

...

Ресторан «Сад на Європейській»

 

Адреса: вул. Європейська, 16

Телефон: (098) 040 48 50

Графік роботи: з 12.00 до 00.00 год.

Група в соц.мережі:  

Вартість: діловий обід від 40 грн.

Ресторан «Сад на Європейській» - ресторан зі своєю атмосферою в якому якісний сервіс, висока кухня та хороший вибір вина. Розробкою меню в ресторані займався фіналіст шоу «Пекельна кухня», «На ножах», випускник італійської кулінарної школи IFSE – Олександр Янковський.

В будні дні ресторан «Сад на Європейській» з 12:00 до 16:00 пропонує ділові обіди. Це не тільки можливість смачно та ситно пообідати, а й гарний час, щоб перевести ділові перемовини, зустрітись з друзями в обідню перерву, чи просто на годинку втекти від офісної метушні.

 

Відгук: Тут недорого святкували ювілей.
Залиште свій відгук про Ресторан «Сад на Європейській»
     
Previous Next

 


Служба доставки їжі «Cook Drive»

 

Адреса: вул. Зарічанська, 12А.

Телефон: (067) 311 11 91, 619 619.

Графік роботи: з 10.00 до 22.30 год.

Сайт: cookdrive.com.ua

Групи в соц.мережах:  

Вартість: бізнес-ланч від 25 грн.

CookDrive – це сучасний та актуальний сервіс, який дозволить Вам отримати страви вже вподобаної українцями італійської і японської кухонь, і нової для нашого міста, неймовірно смачної тайської кухні. А головне, все це не виходячи з будинку чи офісу. Ви економите свій час і отримуєте смачну їжу. Вам потрібно лише зателефонувати нам або зробити замовлення через сайт.

Cook Drive здійснює доставку комплексних обідів та окремих обідів. Скориставшись послугою доставки обідів Ви будете здивовані співвідношенням ціни та якості наших страв. За приємну ціну Вам доставлять смачний та ситний обід, який забезпечить Вас енергією та чудовим настроєм на цілий день.

Доставка обідів здійснюється з 12:00 до 16:00 нашими кур'єрами. Всі обіди доставляються в одноразовому посуді у спеціальних термосумках, завдяки чому, Ви отримаєте свіжий та гарячий обід.

Умови доставки можна узгодити по телефону з нашим менеджером.

Вартість обідньої страви від 25 грн.

Ми цінуємо Ваш час та пропонуємо зробити ваш робочий день максимально ефективним.

 

Відгук: Все смачно і швидко! Їжа приїхала гаряча, що дуже потішило!))
Залиште свій відгук про Службу доставки їжі «Cook Drive»
     
Previous Next

 


Ресторан турецької кухні «Pasha Kebab»

 
Адреса: вул. Західно-Окружна, 15/1.

Телефон: 097 849 08 90.

Графік роботи: з 12:00 до 00:00, без вихідних.

Групи в соц.мережі: 

Вартість: бізнес-ланч 150 грн.

Новий ресторан турецької традиційної кухні «Pasha Kebab» запрошує на бізнес-ланчі з 12:00 до 15:00.

Бізнес-ланч включає: традиційний турецький суп з сочевиці, 250 г м’ясного асорті приготованого на мангалі з овочевим гарніром та пловом; асорті салатів, хліб та турецький чай.

Палітра традиційних турецьких страв із відбірного м’яса і риби, натуральних спецій та овочів приготованих за старовинними рецептами, ввічливий персонал, атмосфера наповнена спокоєм та турботою.

Якщо ви гурман, любите відкривати для себе нове, цінуєте якісне життя, тоді «Pasha Kebab»  - те, що додасть до ваших буднів особливу ноту.

     
Previous Next

 


«Кафе Балкон», мережа Булочних-кондитерських «Мамин хліб»

 

Адреса: м. Хмельницький, вул. Шевченка, 85а (зупинка "Залізничний вокзал").

Телефон: 067 382 50 44.

Графік роботи: з 08.00 до 22.00 год.

Сайт: maminhlib.com.ua

Групи в соц.мережах:   

Вартість: бізнес-ланч 40-50 грн.

Наші переваги: Порції великі та щедрі! Ми цінуємо Ваші гроші! Ви завжди будете ситі за помірну ціну!

     
Previous Next

 


«Кафе Драйв», мережа Булочних-кондитерських «Мамин хліб»

 

Адреса: м. Красилів, вул. Гайдара 1.

Телефон: 067 310 44 55.

Графік роботи: 

Пн-Пт. 08.00 – 22.00

Сб-Нд. 09.00 – 22.00

Сайт: maminhlib.com.ua

Групи в соц.мережах:   

Вартість: бізнес-ланч 40-50 грн.

Наші переваги: Порції великі та щедрі! Ми цінуємо Ваші гроші! Ви завжди будете ситі за помірну ціну!

     
Previous Next

 

Доставка їжі «Mister.am»

 

Телефон: (067) 2-100-400

Графік роботи: з 11.00 до 00.00 год.

Сайт: mister.am

Ми співпрацюємо з кращими кафе, ресторанами, піцеріями Хмельницького!

Замовити їжу у нас можна в кілька кліків, не виходячи з дому або офісу.

Суші з ніжним сиром та ікрою, ароматна хрустка піца, великий соковитий бургер - кожну з цих страв ми можемо доставити в будь-яку точку міста. Зробимо швидко. Буде ще тепленьким!

Їжа та напої завжди без націнок. Більше того, ми часто проводимо акції і даємо можливість своїм клієнтам замовити страви з деяких ресторанів зі знижкою. Мабуть, настав час спробувати.

Натискайте на картинку знайомого кафе, суші-бару чи піцерії, вибирайте улюблений смаколик і робіть своє перше замовлення готової їжі онлайн!

     
Previous Next

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up