Необхідно передати показання лічильників газу? Надішліть СМС або оберіть зручний для вас спосіб (прес-служба ПАТ «Хмельницькгаз»)

Необхідно передати показання лічильників газу? Надішліть СМС або оберіть зручний для вас спосіб (прес-служба ПАТ «Хмельницькгаз»)

Про дистанційні способи передачі щомісячних даних лічильника та про те, що немає потреби добиратися у газові компанії та Центри обслуговування клієнтів, щоб лише надати дані лічильника, - розповідає Юлія Стрілець, керівник управління клієнтського сервісу ПАТ «Хмельницькгаз».

З 1 по 5 число кожного місяця  споживачі газу поспішають передати  показання своїх газових лічильників. Адже, від вчасно переданих даних і залежить формування рахунку за газ, крім того, це є вимогою типового договору на розподіл природного газу.   Тому, щоб оплачувати лише спожиті куби газу, споживачам необхідно засвоїти правило: щомісяця 1 числа фіксувати показання свого лічильника газу і передавати їх  - ПАТ «Хмельницькгаз».

Юлія Стрілець: наші співробітники завжди радо вітають своїх відвідувачів у Центрах обслуговування, однак, останнім часом, саме  у дні передачі показань  - з 1 по 5 число місяця до нас приходять навіть більше  1 тис. клієнтів переважно старшого віку, щоб лише надати цифри лічильника. Тому утворюється чимала черга та, відповідно, напружена атмосфера та нервозність серед відвідувачів, що негативно впливає на емоційний та фізичний стан людей.  Тому «Хмельницькгаз» завчасно потурбувався про те, щоб максимально спростити процедуру передачі даних. Відтак, споживачам зовсім немає потреби добиратися у  газорозподільну компанію, щоб передати кілька цифр. Для цього створено та функціонує цілий ряд дистанційних сервісів: найпопулярніший – це Особистий кабінет споживача.

Які ж сервіси передачі даних ви пропонуєте? Зараз уже майже 90 тис. подолян зареєструвались у Особистому кабінеті та з домашнього комп’ютера вводять дані лічильника, отримують рахунок, сплачують за газ, бачать усю хронологію проплат та даних свого особового рахунку. Щоб зареєструватись, необхідно пройти реєстрацію на сайті 104.ua у розділі «Реєстрація», мати електронну адресу, знати суму останньої проплати та номер особового рахунку за газ. Реєстрація тут https://104.ua/ua/instructions/registration-benefits/id/how-to-register-30110. Також  багато подолян завантажили на свої гаджети мобільний додаток 104 Мobile  за посиланням Google Play. Тестова версія 104 Mobile наразі розроблена для мобільних пристроїв, які працюють на операційній системі ОС Android  (версія 4.1 або вище).і з телефону вносять показання, сплачують за газ, керують своїм рахунком.

Також можна зателефонувати до Контакт-центру з 8 до 20.00 за номерами (0382) 742 104  або  (067) 01 14 104 або скористатись автоматизованою системою IVR. Використовуючи підказки голосового меню - ввести номер особового рахунку та показання.

Ще один чудовий спосіб – надіслати СМС-повідомлення на номер 7104. Для цього необхідно ввести 10 цифр особового рахунку, дані лічильника та відправити, а вже через кілька хвилин Вам надійте відповідь: ваші показання прийняті та оброблені.

Чули про ваш найновіший дистанційний сервіс паблік –акаунт  «7104ua» у Viber ? Скажу, що для роботи з ним  необхідно треба лише завантажити QR-код через додаток Viber та підписатись на паблік–акаунт. Даний сервіс дає унікальну можливість додати до 5 особових рахунків споживачів , керувати даними рахунками , переглядати виписки по рахункам,  передавати показання лічильників  та сплачувати за послуги газопостачання.

Де можна дізнатися новинки вашої газорозподільної компанії, докладніше ознайомитися з сервісами?

Юлія Стрілець:  зауважу, що всі способи передачі даних та й взагалі вся інформація є на нашому офіційному сайті ПАТ «Хмельницькгаз» https://km.104.ua/ua/  та на  сторінці ПАТ «Хмельницькгаз»  у мережі Фейсбук. Тож вподобайте нашу сторінку https://www.facebook.com/km.gaz.104.ua/  – і ви будете в курсі усіх новин.

ПАТ «Хмельницькгаз» звертається з переконливим проханням до подолян: подбайте про економію часу, комфорт та здоров’я ваших старших родичів!  Допоможіть їм передавати щомісячні показання лічильників у домашніх умовах, за що будемо вам щиро вдячні!

 

 

на правах реклми

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up