Кавоманам на замітку: де випити смачної кави у Хмельницькому

  • 1555

Вона бадьорить і надихає. Вона дарує енергію і приємні емоції. Ділові й особисті зустрічі відбуваються за її участі. Бо вона — кава… Її аромат просто манить вас завітати у затишне місце, де можна і погомоніти з подругою, і випити смачної кави. Що ж обрати у Хмельницькому? На це запитання відповість наш огляд ресторанів та кав'ярень, які пропонують смачну каву.  

...

«Кафе Балкон», мережа Кафе «Мамин хліб»

Адреса: м. Хмельницький, вул. Шевченка, 85а (зупинка "Залізничний вокзал").

Телефон: +380673825044

Графік роботи: з 08.00 до 22.00 год.

Сайт: mh-cafe.com.ua

Групи в соц.мережах:   

«Кафе Балкон» - затишне кафе знаходиться у м. Хмельницький, напроти залізничного вокзалу. Це справжній куточок Європи, де завжди пахне ваніллю та свіжою випічкою. Ароматна ранкова кава з правильним французьким круасаном налаштує Вас на активний, цікавий день. Тут приємно зустрітися з друзями чи колегами за обідом, романтично повечеряти із келихом вина у привітній атмосфері, оточенні свіжих квітів та зелені.

Тут завжди пахне свіжа випічка та ароматна кава.

Ми дуже любимо своїх гостей і переживаємо, що вони все ще не випили по чашці нашої чудової кави. Тому запрошуємо всіх до нас, щоб пригостити приголомшливим напоєм, який підбадьорить Вас, подарує райську насолоду і обов'язково поверне Вас до нас не раз.

     
Previous Next

Кафе іспанської кухні «Кармен»

Адреса: м. Хмельницький, проспект Миру, 92/1-Б

Телефон: +380382 71 56 25, +38068 074 81 80

Графік роботи: з 11.00 до 24.00 год.

Сайт: www.karmen.km.ua

Групи в соц.мережах: 

Три зали – банкетний (на 100 осіб), романтичний(на 25 осіб) та VIP-зала (на 20 осіб, окремий вхід).

Вишукані іспанські вина та страви, дивовижний інтер’єр, романтична музика і бездоганне обслуговування – все це чекає на Вас у іспанському кафе «КАРМЕН».

Нехай вашу пристрасть розбудить тонкий смак вина "Маркіз де Пуерто", заінтригує "фарширований кальмар по-іспанськи", підіграє палаюча "Корида"...

А неперевершений смак кави доповнить враження від романтичної вечері…

Відгук: Роботаем возле ресторана,каждый день ходим обедать! Очень вкусно, цены хорошие, а персонал супер!!!! Очень приятные и милые девочки!) И бармен Динис всегда улыбчив!!!!!Суперовое заведение!!!!!

Залиште свій відгук про Кафе іспанської кухні «Кармен»

     
Previous Next

Ресторан «Le Каприз»

Адреса: м. Хмельницький, вул. Красовського, 41/1

Телефон: +380382 74 31 01, +38067 771 06 61

Графік роботи: з 12.00 до 24.00 год.

Сайт: lekapriz.com.ua

Групи в соц.мережах:   

Вишуканість смаків української та європейської кухні, страви на мангалі, розкіш інтер’єру залів, родинний відпочинок роблять перебування наших гостей по-справжньому душевним та комфортним, а запашна кава задовольнить будь якого гурмана….

До ваших послуг - дві банкетні зали, кімната для освідчень, кімната для заручин, окремі кабінки, жива музика, парковка.

Відгук: Вчора відвідала цей ресторан з чоловіком . Смачна їжа. Нам все сподобалось.

Залиште свій відгук про Ресторан «Le Каприз»

     
Previous Next

Кафе «Ізюм»

Адреса: м. Хмельницький, вул. І. Франка, 8

Телефон: +380382 700 161, +38067 425 45 45

Графік роботи: з 11.00 до 24.00 год.

Групи в соц.мережах: 

Кафе «Ізюм» - це заклад з особливою атмосферою, який вас розуміє.

У затишному основному залі приємно зігрітися за чашкою ароматної кави зі спеціями, збадьоритися смачним і корисним чаєм із справжніх ягід, фруктів чи цілющих трав, а ганим настроєм на цілий день зарядить ніжне латте. Це чудове місце для романтичних побачень та теплих дружніх розмов.

У нас:

  • затишний відпочинок;
  • WI-FI покриття;
  • смачна кухня;
  • святкування урочистих подій (до 25 чоловік);
  • послуга Cork-free (можна приносити алкогольні напої з собою);
  • відсутність мінімального замовлення;
  • можлива оплата банківською карточкою.
Відгук: Приятно зайти вновь в это уютное кафе,вкусно накормили,благородно обслужили,еще раз закажу ужин по поводу своего дня рождения....СПАСИБО ВАМ за приятную обстановку и домашнюю кухню-действительно"с душой"приготовлено и по этому хочу еще раз прийти, учитесь предприниматели

Залиште свій відгук про Кафе «Ізюм»

     
Previous Next

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up