Нічна сорочка: історія створення та актуальні фасони сьогодні (Новини компаній)

Якщо говорити про домашній комфортний одяг, то нічна сорочка, напевно, знайдеться в гардеробі кожної жінки незалежно від віку і модних пристрастей.

Сучасні нічні сорочки, представлені в модних колекціях відомих брендів, відрізняються лаконічним кроєм і переважно мереживною обробкою. Завдяки використанню благородних тканин будь-яка, навіть найпростіша за фасоном модель виглядає елегантно, вишукано і романтично.

Жіноча нічна сорочка є важливим предметом домашнього одягу і, мабуть, найбільш стародавнім. Даний одяг для сну був створений не тільки для захисту від холоду, але і щоб прикрити наготу. Сьогодні нічні сорочки представлені безліччю різноманітних фасонів, але є і класичні моделі, які використовуються вже не одне покоління. Раніше вони були дуже широкими і довгими. Дозволити собі її могла лише заможна людина. До кінця дев'ятнадцятого століття спростився фасон нічних сорочок, а тканини для їх пошиття використовувалося значно менше. Вони миттєво завоювали популярність, так як стали більш доступними. Прикрашали їх в ті часи по мінімуму: адже їх призначення було лише у прикритті наготи жінки. Сучасні дівчата пред'являють куди більше вимог до нічних сорочок, звертаючи уваги не тільки на комфорт і зручність, але і на фасон, крій, дизайн і фактуру тканини.

Як вибрати нічну сорочку?

Важливу роль при виборі нічної сорочки відіграє тканина з якої вона пошита. Матеріал повинен бути приємним на дотик. Краще, щоб вона була пошита з натуральної тканини, наприклад, з бавовни. З віскози такі сорочки хоч і красиві, але мають один важливий недолік: після прання, особливо в гарячій воді, вони сідають. Для холодної пори року Вам підійдуть бавовняні моделі довжиною нижче коліна, з рукавами. А ось в жаркий період року варто надягати короткі варіанти з шовку, який подарує вам відчуття прохолоди. Більш повним жінкам не варто вибирати моделі з блискучої тканини і приталеного фасону. Навпаки, вам підійдуть мереживні нічні сорочки або бавовняні варіанти. Вибираючи відповідну нічну сорочку, орієнтуйтеся на те, щоб Вам було в ній комфортно. Адже від здорового сну залежить Ваше самопочуття.

Також бажано звернути увагу на такі фактори:

  1. Сезонність - на літній або зимовий період ви її підбираєте? Літні - шиють з легких і нежарких тканин. Зазвичай їх роблять короткими і відкритими, замість рукавів - бретельки. Серед них ви знайдете безліч спокусливих моделей. Зимові - шиють з теплих тканин, вони довші, ніж літні, і мають рукава;

  2. Фасон - для консервативних дівчат підійдуть бавовняні моделі класичного крою. Хочете створити образ спокусливої ​​кокетки - зверніть увагу на шовкові, атласні або вироби з напівпрозорої тканини;

  3. Палітра кольорів - сьогодні різноманітність кольорів нічних сорочок вражає уяву! Ви можете підібрати виріб на будь-який смак!

Які фасони і кольори сорочок пропонує сучасна мода

Для початку зазначимо, що мода в наш час настільки лояльна, що будь-які відтінки, фасони і фактури зустрічаються практично в кожній колекції, тому, незалежно від ваших стилістичних переваг, підібрати гарну сорочку для сну не складе ніяких проблем.

  • Сьогодні більшість обирає класичні стримані моделі, які привертають увагу не кількістю декору, а якістю тканини, обробки і благородними колірними рішеннями. У моді вироби класичного крою бордового, синього, коричневого і, звичайно, чорного кольору.

  • Для жінок, які, навіть лягаючи спати, хочуть бачити на собі яскраві фарби, дизайнери пропонують вибирати нічні сорочки кольору зів'ялої троянди, бургунді, індиго, яскраво-рожевого, червоного, а також з оригінальними принтами.

  • У моді короткі моделі на тонких бретелях, які виграшно комбінувати з легкими пеньюарами або халатик. Так наряд виглядає завершено, та й в разі не сподіваного приходу гостей, завжди можна накинути халатик поверх і відчувати себе комфортно.

  • Модниці знають, що шовкові сорочки завжди будуть в тренді. У цьому сезоні дизайнери запропонували звернути увагу на довгі нічні сорочки з натурального шовку. Погодьтеся, що таке вбрання виглядає неймовірно ефектно.

  • Як і раніше в тренді напівпрозорі сорочки бебі-долл, прикрашені мереживом. Вони максимально підкреслюють сексуальність і красу фігури.

Сподіваємося, наш огляд надихнув вас на покупку новинок для свого інтимного гардеробу. Нагадуємо, що інтернет-магазин «Еллен Груп» завжди радує своїх покупців великим вибором модних і якісних виробів, в тому числі нічних сорочок і одягу для дому будь-якого фасону.

 

на правах реклами

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:42 16-річна Софія Іскрук загинула в ДТП у Кам’янці. Що відомо про школярку 16:11 Дівчина з Хмельниччини здобула золоту нагороду Київського напівмарафону Незламності 15:32 Які ціни на полуницю і лохину в Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА) photo_camera 15:27 Масштабна ДТП поблизу Хмельницького: в аварію потрапило 5 авто photo_camera Від читача 12:19 Відділенню інвазивної кардіології та інтервенційної радіології №1 КНП "ХОССЦ" (м.Хмельницький) - 3 роки! 14:53 Дві хмельничанки стали призерками Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології 14:08 У Хмельницькому з 1 травня розпочнеться набір першокласників: як записатись 14:01 Весняне прибирання: довіртесь професіоналам, замовте клінінгові послуги в Хмельницькому 13:31 Хотіла погасити кредит – натомість втратила всі заощадження жителька Шепетівщини 12:33 Медуніверситет намагався стягнути гроші за навчання з відрахованої хмельничанки, яка живе у США 11:50 Хмельницькі волонтери збирають на антену для «Мавіка» спецпризначенцям. Як долучитися? 11:45 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 11:17 Вчителя з Хмельниччини нагородили почесною відзнакою командувача ОК «Захід» photo_camera 10:29 На Хмельниччині судитимуть водія вантажівки за ДТП, у якій загинула 5-річна дівчинка 09:25 На Хмельниччині збили один «Шахед» 20:51 За погрози дружині суд відправив мешканця Хмельниччини на громадські роботи 20:11 Тато захищатиме з небес: на Шепетівщині попрощалися з воїном Юрієм Ткачуком 19:23 На Летичівщині зіткнулися дві автівки. Є постраждалі 18:50 Список 78 шкіл Хмельниччини, які можуть закрити 18:18 Воювали в гарячих точках: сім’ям загиблих воїнів вручили державні нагороди
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up