Новини IT: міжнародна компанія планує відкривати офіс у Хмельницькому (Новини компаній)

Новини IT: міжнародна компанія планує відкривати офіс у Хмельницькому (Новини компаній)

Astound Commerce, компанія, що займається електронною комерцією, повідомила про свій намір відкрити новий офіс у Хмельницькому. IT-компанія працює на ринку вже понад 18 років. Клієнтами компанії є такі світові бренди, як Adidas, L’Oreal, Under Armour, Mothercare Jimmy Choo, Lacoste, Versace та інші. Astound Commerce забезпечує повний спектр послуг для клієнтів: оцінку, планування, дизайн, розробку та підтримку e-commerce рішень, а також їхнє просування та аналітику. У портфоліо компанії – понад 1000 проектів.

Astound Commerce активно розвивається і входить до ТОП-25 ІТ-компаній за рейтингом DOU і нараховує сьогодні понад 700 розробників. За словами представників компанії, Astound продовжує працювати з існуючими клієнтами в рамках проектів і програм, а також нарощує базу нових замовників. Саме тому було прийнято рішення про відкриття нового центру розробки, що стане п’ятим офісом компанії в Україні.

З метою пошуку ІТ-спеціалістів, які приєднаються до команди Astound Commerce в новій локації, компанія проводить безкоштовну дводенну спеціалізовану подію у Хмельницькому – E-commerce Fusion Meetup. Захід відбудеться 15 та 16 листопада, реєстрація триває до 8 листопада включно за посиланням: astnd.co/2CTG1iv.

Взяти участь у події організатори запрошують IT-спеціалістів та розробників рівня Middle+ та вище з експертизою у Web-, Java-, PHP, JavaScript-, Magento- та Salesforce-розробці, QA, UX/UI, Visual-дизайні та Frontend-розробці, а також бізнес-аналітиків.

Організатори зазначають, що мітап буде корисний не лише для професійного розвитку, а й для розширення контактів та нетворкінгу. На заході учасники зможуть дізнатися також і про стратегічні плани розвитку компанії та умови залучення фахівців, кар’єрні можливості у рамках відкриття нового офісу.

Дар’я Горніцька, Генеральний директор Astound Commerce Україна відзначила: «Ми б хотіли підкреслити, що E-commerce Fusion Meetup – це не лише подія, на якій ми розповімо про нові технології і рішення для електронної комерції. Водночас це і можливість долучитися до потужної команди компанії Astound Commerce в новому українському офісі та створювати проекти глобального значення. Ми постійно нарощуємо кількість проектів, відповідно – потребуємо більше професіоналів до команди».

Джерело фото: Facebook – Astound Commerce Careers

Серед тем, які презентуватимуть експерти Astound Commerce, наступні: «Як ми змінюємо e-commerce глобально», «Frontend здорової людини», «Мистецтво інженерної творчості», «Веб-розробка в Astound Commerce: світлі сторони та не дуже», «Requirements happen», «Пастки мислення в тестуванні», «Роль Project Manager у проекті», «Як Astound розвиває і мотивує команди» та інші.

Один зі спікерів E-commerce Fusion Meetup у Хмельницькому зазначає: «Сьогодні всі бізнеси працюють в онлайн-середовищі, а ті, які присутні лише офлайн, - програють. Відповідно ринок електронної комерції має значну перспективу як в світовому, так і в українському розрізі. Для усіх спеціалістів, які раніше не працювали з розробкою  e-commerce рішень, наша компанія пропонує систему онлайн-тренінгів, менторство на проекті та, найважливіше, – методологію створення проекту, яка допоможе зорієнтуватися в послідовності кроків розробки і гарантуватиме якісь кінцевого продукту».

Окремо учасники заходу матимуть можливість дізнатися більше про технології, з якими працює компанія під час реалізації проектів, а також  поспілкуватися з менеджерами функціональних напрямів компанії: Web Development, Frontend, QA, UX/UI та Visual Design, а також з HR-спеціалістами.

На згадку про участь у E-commerce Fusion Meetup охочі отримають сувеніри (рюкзаки, термочашки та ін.) і зможуть взяти участь у розіграші цінного подарунка. Після завершення події на учасників чекає неформальна частина з afterparty і спілкуванням зі спеціалістами компанії.

 

Дата: 15-16 листопада 2018 року

Реєстрація: з 16:30 до 17:00.

Початок мітапу: 17:00

Місце проведення: деталі будуть повідомлені зареєстрованим учасникам.

Детальніше про подію у Facebook: astnd.co/khm

Довідка. Компанія Astound Commerce – міжнародна IT-компанія, що забезпечує повний цикл E-commerce послуг. Astound Commerce заснована в 2000 році в Сан-Франциско та нараховує сім центрів розробки по всьому світу. Компанія активно розвивається на території України та має офіси у Києві, Вінниці, Ужгороді і Чернігові.

 

на правах реклами

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up