Новини компаній: Bilding Tour разом з DITA

Новини компаній: Bilding Tour разом з DITA

Будівельна компанія «Діта» вперше у місті Хмельницькому організовує тур по власних новобудовах.

Ви в пошуку власного житла? На ринку нерухомості Хмельницького надмірна кількість новобудов – і це збиває Вас з пантелику?

Нарешті! Вперше у Хмельницькому будівельна компанія «Діта» — одна з лідерів на будівельному ринку Хмельницького регіону зі 22 річним досвідом будівництва, організовує великий тур по новобудовах міста, який відбудеться 21 липня о 13:00 год.

Метою туру є ознайомлення населення з новобудовами будівельної компанії «Діта» та усіма питаннями щодо їх придбання: ризики купівлі новобудов та як обрати порядного забудовника та не втратити заощадженні кошти.

У програмі передбачено:

  1. Вступний семінар по купівлі нерухомості на первинному ринку (юридичний аспект, норми будівництва для Хмельницького регіону, іпотечне кредитування від представника банку).
  2. Тур по новобудовам будівельної компанії «Діта» (ЖК «Затишний», ЖК «Автограф», ЖК «Барбарис», ЖК «Брістоль», ЖК «Левада», а також закрите містечко «Eurovillage» та ін.).

Чекаємо на Вас за адресою вулиця Європейська, 5 .

Запис за телефоном +38 067 381 20 40.

Кількість місць обмежено.

«Діта» – там, де твій дім!

 

на правах реклами

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області 18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up