Новини компаній: Більше, ніж спортшкола – футбольний клуб для дошкільнят «StarBalls»

Новини компаній: Більше, ніж спортшкола – футбольний клуб для дошкільнят «StarBalls»

У звичному розумінні футбольний клуб для дітей, це біганина малечі за м’ячем й не більше. Цей стереотип руйнують в «StarBalls», що на Подільській 93/1. У першому в місті клубі для дошкільнят малечу від 2,6 до 7 років не лише навчать основам футбольної майстерності, а й допоможуть пізнати англійську мову, подбають про її фізичний розвиток і дисциплінованість.

Футбольні клуби для дошкільнят набирають популярності в Україні. Вони вже відкрилися в багатьох великих містах. Перший такий запрацював і в Хмельницькому. Дітки від 2,6 до 7 років вже тренуються в залі клубу «StarBalls», що на Подільській 93/1. Що ж пропонує новий для нашого міста заклад для розвитку малечі?

Знайти місце для розвитку дитини у віці до 3 років досить важко. Не так багато закладів готові взятися за роботу з такими маленькими. Не бояться цього в «StarBalls». Два кваліфіковані тренери-професіонали із задоволенням працюють із дітками від 2,6 років до 7 років. Вони займаються із ними за європейською методикою. Їхнім завданням є не просто навчити вихованця правильно бити по м’ячу, а й допомогти йому розвинутися як особистість.

Під час занять тренери приділяють увагу вивченню англійської мови, фізичному розвитку, вихованню лідерських якостей, самостійності і дисциплінованості. При цьому увесь процес проходить в ігровій формі й захоплює дітей. Кожен маленький футболіст має власний щоденник відзнак. Така ігрова форма мотивує займатися якнайкраще. Варто також додати, що кожен вихованець отримує від клубу власну форму.

Перевірити те, що діти дійсно в безпеці і побачити, як з ними працюють тренери, батьки можуть досить просто. В залі очікування облаштована комфортна зона із великим екраном. На ньому транслюють тренування і кожна мама чи тато можуть подивитися, як їхня дитина забиває свій перший гол чи радіє перемозі.

Усі заняття проходять в облаштованому за сучасними технологіями залі. Він має штучне гіпералергенне покриття. Ретельно підібраний й інший інвентар. Увесь він є екологічно чистим і безпечним для малечі. Здоров’я діток – головне правило для клубу «StarBalls».

Цікавим випробовуванням для діток є регулярні турніри, які проводять в «StarBalls». Як і тренування, вони проходять не лише в залі. Аби урізноманітнити навчальний процес, клуб організовує виїзні тренування на відкритих майданчиках.

Ще однією перевагою «StarBalls» є розташування клубу. Дістатися до приміщення на Подільській 93/1 досить зручно. Воно знаходиться за хвилину ходьби від зупинок «Пенсійний фонд» (Офіс-цетр), через яку активно курсує громадський транспорт.

Зацікавило? Тоді звертайтеся до «StarBalls». Тут з радістю приймуть ваших діток і подбають про їхній розвиток як футболіста, так і особистості.

 

Адреса: Подільска 93/1
Телефони: 098) 560 99 40
E-mail: [email protected]
Графік роботи: 9:00 – 21:00

 

на правах реклами

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» Від читача 12:08 РЕПЕРФУЗІЙНОМУ ЦЕНТРУ КНП «ХОССЦ» у м.Хмельницький – 3 роки! 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак 15:16 Хмельницьку обласну службу зайнятості очолив новий керівник 14:46 У Симчишина найвища: рейтинг зарплат мерів сусідніх міст (ІНФОГРАФІКА) 14:21 На Хмельниччині викрили священника УПЦ МП, який вихваляв путіна перед вірянами 13:36 На Хмельниччині водій переконував суд, що прикидався п'яним перед поліцейськими 12:52 У Кам'янці на смерть збили пішохода 12:13 На Хмельниччині запустили ще один комплекс зважування вантажівок 11:11 Смертельна ДТП на Хмельниччині: водій «ВАЗу» влетів у дерево 10:35 Готуємося до Великодня: де купити смачні паски та інші частування для святкового столу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up