Новини компаній: Де знайти класну і недорогу першу «тачку» для малюка

Гуляти з дитиною - суцільне задоволення, якщо є «правильна» коляска. Знайти її досить важко – дешеві моделі не влаштовують якістю, а якісні – ціною. Та вихід є – зверніться по допомогу до помічника заощадливих покупців, ресурсу Е-katalog.

Коляска мрії – яка вона?

Часи, коли дитячі візки були нецікавими і одноманітними, минулися – зараз можна купити коляску на будь-який смак. До ваших послуг три- і чотириколісні моделі дитячого транспорту, тандеми і одинарні, зі знімними і стаціонарними люльками, з перекидною ручкою та іншими благами цивілізації.

Щоб не пожалкувати про покупку, підійдіть до вибору коляски з практичної точки зору. Можна купити одну багатофункціональну, але дорогу і габаритну модель, а можна купляти за потребою зимову/літню і прогулянкову моделі. Будьте прагматиками!

Яку коляску можна назвати ідеальною:

  • з глибокою зручною люлькою;
  • з можливістю зміни положень спинки;
  • відповідну до розмірів ліфта, сходів, під’їзних та квартирних дверей;
  • з середньою вагою для більшої стійкості;
  • з маневреними колесами (для міста невеликими, для села великими);
  • з фіксатором і надійними гальмами;
  • з надійними м'якими амортизаторами;
  • з фіксованою або перекидною ручкою з регульованою висотою;
  • з надійними фіксуючими ременями;
  • з набором аксесуарів (капюшон, дощовик, підніжка, москітна сітка, сумка, муфта).

Найважливіший фактор вибору дитячої коляски - ціна. З Е-каталог ви купите просунуту модель відомого бренду недорого.

Ідеал за невелику ціну – це реальність!

Прайс-агрегатор Е-katalog допоможе купити товар мрії за ціною значно нижчою, ніж ви очікували! До того ж ресурс не є магазином і нічого не рекламує. Як скористатися безкоштовною послугою агрегатора цін:

  1. Знайти потрібну модель через пошуковик на сайті або в категорії «Коляски». Результати видачі можна ранжувати за ціною, популярністю, датою додавання або відгуками.
  2. Вподобати товари, беручи до уваги ціну, умови доставки і багату інформаційну добірку - від фотографій до інструкцій - по кожній моделі коляски.
  3. Одним кліком помістити товари в порівняльну онлайн-таблицю і зробити остаточний вибір. Нічого не сподобалося? Перегляньте список альтернативних моделей.

На сайті Еk.ua на вас чекають понад 1700 моделей колясок від сотень магазинів. Щоб зекономити 50% і більше, уважно передивляйтеся всі пропозиції від різних продавців.  Маєте реальну можливість купити дійсно крутий транспорт для дитини за смішні гроші. Скористайтеся послугами Е-каталог – це вигідно, швидко і безпечно!

 

на правах реклами

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа у Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up