Новини компаній: Don't worry, be happy!

Новини компаній: Don't worry, be happy!

Саме таким заспокійливим приспівом популярної пісні можна охарактеризувати останні місяці будівництва комплексу «Спорт-сіті».

Перемоги в судах, підкріплені неподанням апеляції, остаточно затвердили правоту і законність дій забудовника.

Швидкість зведення комплексу «Спорт-сіті» вражає. А, враховуючи той факт, що вона напряму залежить від кількості клієнтів, що стають власниками квадратних метрів, то ця швидкість стає вдвічі ціннішою. Наближаючи довгоочікуваний момент появи в нашому місті унікального об’єкту, що поєднує в собі житлову, комерційну, спортивну та рекреаційну складові. І все за найновітнішими стандартами будівництва  в світі. Який поступово переходить до парадигми, в якій місце проживання людини, її робота та зона відпочинку знаходяться в декількох кроках один від одного. Все це і передбачає «Спорт-сіті».

Крім житлової забудови це ще й десятки тисяч квадратних метрів комерційних і торгових площ, багаторівневий паркінг, спортивний комплекс із залом для ігрових видів спорту та всією необхідною інфраструктурою для спортивних занять як професіоналів, так і любителів.

Окремо заслуговує уваги власна ініціатива забудовника з облаштування парково-прогулянкової зони навколо об’єкту. За рахунок забудовника чагарники і замулений водовідвідний канал перетворяться на справжню зелену оазу в самому центрі нашого міста.

Забудовник «Спорт-сіті», компанія «SKGroup», навіть в тій  в ситуації, в якій опинилась наша країна, намагається постійно вносити позитив у життя нашого міста. І в міру власних можливостей впливає на його розвиток не тільки створенням сотень робочих місць та сплачуючи податки. Так, іще однією перемогою стала започаткована компанією акція із забезпечення житлом наших військових-учасників АТО. Майже рік пішло на її втілення, щоб перед новорічними святами десять родин хмельницьких атовців отримали сертифікати на нові квартири.

В 2018 році в забудовників «Спорт-сіті» не менше планів на нові перемоги. Однією з яких, очевидно, буде захід у Хмельницький, завдяки будівництву комплексу такого рівня, мегапопуярних у світі брендів, що іще ніколи не були представлені в нашому місті. Імена компаній поки що тримаються в секреті, щоб не зіпсувати хмельничанам сюрприз.

Отак крок за кроком, перемога за перемогою, з кожним днем росте комплекс «Спорт-сіті»і, ніби співаючи усім хмельничанам - Don't worry, be happy!

 

на правах реклами

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up