Новини компаній: Fiat Doblo - Авто Року 2016

Новини компаній: Fiat Doblo - Авто Року 2016
Нарешті, підведено підсумки 15-го Всеукраїнського рейтингу «Автомобіль року в Україні 2016».

Автосалон «Престиж Італ Авто», офіційний дилер Fiat в Хмельницькому, з радістю повідомляє про те, що Fiat Doblo здобув свою нагороду і став переможцем в номінації «Співвідношення ціна/якість»! Урочиста церемонія нагородження переможців відбулась 22 лютого в готелі Hilton, м. Київ.

Нагадаємо, що з 2001 року шляхом голосування автовласники, автолюбителі та професійне Журналістське журі обирають переможців в різноманітних номінаціях.

Всі з нетерпінням чекали на оголошення результатів конкурсу «Автомобіль Року 2016», адже участь автомобіля Fiat Doblo була не випадковою. Без перебільшення, найпопулярніша модель, вже давно отримала визнання від автолюбителів та неодноразово ставала переможцем автомобільних рейтингів.

Fiat Doblo – у своєму сегменті комерційний автомобіль, оснащений багатоважільною незалежною задньою підвіскою. Універсальний і міцний, він здатний адаптуватися під різні потреби свого власника. Цей автомобіль володіє чудовими характеристиками: відмінною керованістю, підвищеним комфортом, а також простотою навантаження і розвантаження.

Previous Next

Крім того, Fiat Doblo пережив оновлення екстер’єру та інтер’єру. Новий Fiat Doblo представлено в двох модифікаціях: вантажній версії Cargo з підвищеною вантажопідйомністю та пасажирській версії Panorama, яка відрізняється особливим комфортом і відмінною керованістю за будь-яких умов руху.

Fiat New Doblo Cargo - ідеальний бізнес-партнер для свого власника. Таким його робить багатоважільна незалежна задня підвіска, вдосконалені коробка передач і зчеплення, а також підвищена увага розробників до акустичного комфорту.

П’ятимісний чи семимісний варіація салону, відмінний огляд завдяки великій площі панорамного виду і чудова плавність ходу версії Panorama створюють відмінний сімейний автомобіль, який сподобається як дітям, так і їх батькам.

Новий Fiat Doblo має систему переднього приводу, що дозволяє впевнено рухатися по засніжених, погано очищених дорогах, у тому числі на підйомах, в складних погодних умовах.

Підсумовуючи вище перелічене, варто відзначити, що основними характеристиками Нового Fiat Doblo є:

  • простота управління,
  • надзвичайна керованість,
  • безпечність,
  • економічність,
  • надійність.

Хіба Ви не шукали такий автомобіль?

 

За деталям звертайтесь в наш автосалон «Престиж Італ Авто», що знаходиться за адресою м. Хмельницький, вул. Прибузька, 44 чи за телефонами (0382) 794-164 та (067) 380-95-47. Наші менеджери з радістю дадуть відповіді на будь-які Ваші питання.

 

на правах реклами

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up