Новини компаній: Fiat в лізинг під 0% річних

Новини компаній: Fiat в лізинг під 0% річних
Спеціальна пропозиція від ULF Leasing та «Престиж Італ Авто» дозволяє клієнтам отримати бажаний автомобіль, не виймаючи 100% вартості з власного бюджету. Сплативши лише 30% авансового платежу, Ви отримуєте вже зареєстрований та застрахований автомобіль у повне користування.

Умови акції досить варіативні, що дозволяє кожному клієнту сформувати оптимальну для себе пропозицію.

Ставка від 0%.

Аванс від 30%.

Строк лізингу до 60 місяців.

Клієнти – фізичні та юридичні особи.


Поширюється на весь модельний ряд легкових та комерційних автомобілів Fiat.

В залежності від цілей придбання авто клієнт може обрати відповідний фінансовий продукт:

Стандарт – дозволяє зменшити початкові витрати,

Раціональний – мінімізує щомісячні платежі,

Експрес – оформлення послуги без надання фінансових документів.


Окрім того, клієнт обирає спосіб погашення щомісячних платежів: від ануїтету (з однаковими розмірами платежів) на весь строк лізингу до сезонного, який би враховував місяці отримання фінансового результату клієнтом.

Однією з важливих переваг послуги лізингу є принцип «єдиного вікна». Клієнту не потрібно займатися питаннями реєстрації, страхування, сплати податків. Підписуючи договір фінансового лізингу, вирішенням всіх питань займається ULF Leasing. Таким чином ми виступаємо єдиним постачальником послуги», — зазначає начальник відділу продаж та розвитку ULF Leasing Наталія Завгородня.

Для отримання комерційної пропозиції заповнюйте заявку тут або звертайтеся до нас за адресою вул. Прибузька 44 чи за телефонами: (0382) 794-164, (067) 380 95 47.

 

* Акційна пропозиція діє до 31.12.2015р.

 

на правах реклами

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up