Новини компаній: Хмельницький подає приклад

Новини компаній: Хмельницький подає приклад

Так уже історично склалося, що нам доводиться жити не лише у період змін, а й у час гучних і постійних обіцянок. До цього нас привчили політики, які у цьому «мистецтві» є просто неперевершиними. Обіцяють покращити життя, зробити всіх багатими і щасливими. Обіцяють, обіцяють, обіцяють і …потім успішно забувають про це. Або ж так переконливо роблять вигляд, що нічого такого не обіцяли, що люди мимоволі починають їм вірити.

Про політиків згадуємо, бо вони, хочемо ми цього чи ні, але, все ж таки, створюють, як тепер прийнято казати, тренд. Коли «обіцяти і не виконати» стає нормою життя і для більшості з нас.

Та, як завжди, із правил існують винятки. І про один з них хочеться сказати окремо.

У засобах масової інформації були озвучені, а потім і підтвердженні, наміри «Торівельного Центру «Прибузький»- забудовника комплексу «СПОРТ-СІТІ»- безкоштовно передати десять квартир учасникам АТО.

Добре, що ці слова не залишилися просто словами і не стали черговою невиконаною обіцянкою. На початку цього тижня представники фірми-забудовника вручили сертифікати на житло захисникам нашої країни-учасникам АТО. Десять квартир, серед яких одно- та двокімнатні, виділені у тих об’єктах компанії SK-Group, які незабаром будуть введені в експлуатацію. Загалом це чотири будинки.

Оскільки проблема забезпечення житлом учасників АТО є надзвичайно гострою, право рекомендувати претендентів на отримання квартир було надано громадським організаціям, які опікуються ветеранами.

Зі слів представників забудовника, комерційна вартість виділеного житла співставна з сумою, яка передбачена державою для м. Хмельницького.

Тому хочеться вірити, що ініціатива компанії SK-Group буде підтримана іншими забудовниками міста.

Коли кожен, в міру своїх можливостей, зробить щось для допомоги захисникам України від російської окупації, наша країна стане сильнішою, народ – згуртованішим, а перемога – ближчою.

Закликаємо і політиків, і бізнесменів, і кожного з нас від слів переходити до справ.  Адже, як стверджує індійська народна мудрість, одне «візьми» краще двох «я віддам».

Автор: Олександр Палій

 

на правах реклами

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up