Новини компаній: ІТ-Академія - 99% гарантії працевлаштування

Новини компаній: ІТ-Академія - 99% гарантії працевлаштування

Хтось подумає: “Так не буває”. Інший вирішить, що це - рекламний хід, який не має нічого спільного з дійсністю. А хтось захоче перевірити: це дійсно так? Я справді можу отримати гарантію і знайду роботу в сфері ІТ?

Наша відповідь - так, це правда! Щоб впевнено заявляти про гарантоване працевлаштування, ми протягом 5 років переконувались в тому, що наша система працює. Справді, абсолютно усі випускники Вінницької ІТ-Академії успішно влаштувалися на роботу в сфері інформаційних технологій. Як нам вдається цього досягти?

Наш секрет простий. Існують основні питання навчання - що вивчати, хто має навчати, як навчати, і - чи достатньо цього, щоб працевлаштуватися? Ми доклали максимальних зусиль, щоб знайти прогресивні та ефективні відповіді на ці питання.

 

Що вивчати?

Зараз в сфері ІТ працює досить багато людей, які навчалися програмувати самостійно. Але далеко не кожен, хто почав вивчати програмування, зумів знайти роботу. Це відбувається тому, що недостатньо вивчити підручник з програмування на певній мові. Треба вміти мислити “як програміст”, тобто навчитись вирішувати програмістські задачі. Перша частина навчального плану Академії розрахована саме на це: сформувати алгоритмічне мислення, вміння аналізувати, знаходити оптимальні алгоритми вирішення завдання. Тільки після засвоєння основних принципів програмування на базі класичних комп'ютерних наук і методологій студенти переходять до вивчення сучасних технологій програмування, а далі - до написання реальних проектів. Також протягом всього курсу студенти вивчають англійську мову з особливим акцентом на ІТ-лексику.

Таким чином, наші випускники отримують стійкі системні знання основ програмування, практику використання сучасних технологій і достатній рівень англійської мови для успішної роботи.

 

Хто має навчати?

Обираючи викладачів, ІТ-Академія зробила свій вибір на користь практикуючих програмістів. Працюючи в ІТ-компаніях на різноманітних проектах, наші викладачі добре орієнтуються у найпопулярніших мовах і технологіях, в останніх тенденціях та новинках ІТ-ринку. У студентів є можливість отримати досвід “з перших рук” - причому від людей, які зацікавлені не тільки в програмуванні, але й у передачі своїх знань та вмінь. Ми вважаємо це значною перевагою, оскільки у навчанні є важливими дві складові одночасно - володіння предметом і вміння його подати. Саме за цими критеріями підбираються викладачі Академії.

 

Як навчати?

Навчання в ІТ-Академії - це певним чином відхід від загальноприйнятих стандартів і максимальна оптимізація. Наприклад, декого дивує, що ми не ставимо оцінок. Замість того кожен студент під час навчання пише проекти - 1 індивідуальний і 2-3 командних, результати яких значно красномовніше говорять про якість підготовки спеціаліста. Також частою темою для обговорень стає графік навчання - 5-6 днів на тиждень. Дехто хотів би навчатись тільки на вихідних, або не більше 2-3 разів на тиждень. Проте ми вважаємо, що за такого режиму досягнути повноти і системності знань за 1 рік (саме стільки триває підготовка спеціаліста в ІТ-Академії) практично неможливо. Більше того, саме регулярні щоденні заняття програмуванням і допомагають нашим випускникам досягати прекрасних результатів на виході з ІТ-Академії.

Для комунікації зі студентами та планування і контролю роботи ми використовуємо сучасні способи, які використовуються безпосередньо в ІТ індустрії - планувальники проектів, баг-трекінгові системи, хмарні технології тощо.

 

Чи потрібно ще щось для працевлаштування? Для більшості цього цілком достатньо. Дехто з наших студентів отримує свою першу роботу вже на останніх місяцях навчання. Реальні історії про це можна прочитати на нашому сайті: ita.in.ua. Якщо випускник не знайшов роботу одразу після закінчення Академії, ми безкоштовно достажовуємо його до необхідного рівня на реальних проектах до успішного працевлаштування.

Кілька раз на рік ІТ-Академія виступає одним з організаторів Дня Кар’єри, де можна поспілкуватися з представниками ІТ-компаній Вінниці та України, подати резюме, познайомитися з людьми, які вже працюють в ІТ-сфері. Також в Академії періодично влаштовуються зустрічі з HR-ами ІТ-компаній.

У кожного випускника є шанс гарантовано знайти роботу після закінчення Академії. Приєднуйтесь до нас - скористайтеся своїм шансом!

 

Вінницька ІТ-Академія

ita.in.ua

тел. 067-431-19-21

 

на правах реклами

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up