Новини компаній: Напередодні 25-річного ювілею АГРОМАТ розширює свій простір

Новини компаній: Напередодні 25-річного ювілею АГРОМАТ розширює свій простір

У суботу, 7 липня, в Хмельницькому відкрилися два (!!!) нових магазини. Урочистості відбулися у магазині на вулиці Староміська, 10. На свято завітали  гості: покупці, що бажають зробити новим обличчя своєї оселі, фахівці – архітектори та дизайнери. Для всіх були передбачені приємності – фуршет для дорослих та розваги для дітей.

На відкриття завітав генеральний директор АГРОМАТ Сергій Войтенко.

«Мені дуже приємно сьогодні відкривати наш новий магазин у Хмельницькому. Це не єдиний заклад компанії – ми відкрили ще один магазин, за адресою Старокостянтинівське шосе, 5. Тому можна сказати, що АГРОМАТ вже остаточно закріпився у вашому місті, – звернувся до присутніх Сергій Володимирович. – Хочу сказати, що днем відкриття ми не випадково обрали свято Івана Купала. Сьогодні день, коли здійснюються мрії, – а головна наша мрія, щоб хмельничани могли зручно та вигідно купувати речі для дому».

Одразу ж після промови керівництво та представники компанії перерізали символічну стрічку, чим офіційно відкрили АГРОМАТ у Хмельницькому.

Гості охоче роздивлялись експозицію, приглядалися до товарів та обговорювали майбутні придбання, відчуваючи комфорт та переваги магазину. Також організатори не забули й про фуршет, який створив невимушену обстановку та ще раз підкреслив увагу до кожного гостя магазину.

У нових просторах представлена продукція АГРОМАТ - керамічна плитка, сантехніка, освітлення, паркет, а також супутні товари. Інтер’єри і магазинів оформлені в оновленому дизайні АГРОМАТ, покупців будуть надихати не тільки продукція провідних світових виробників, а й готові інтер’єрні рішення. Кожен новий магазин має свої особливості, але всіх їх об'єднує спільна місія АГРОМАТ - висока якість продукції, увага до покупців, прагнення допомогти їм у виборі товарів і максимально швидко пройти шлях від проекту до реалізації будинку своєї мрії!

Відтепер двері магазинів АГРОМАТ відкриті для хмельничан за адресами: вул. Староміська, 10 та Старокостянтинівське шосе, 5

 

на правах реклами

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up