Новини компаній: Напередодні 25-річного ювілею АГРОМАТ розширює свій простір

Новини компаній: Напередодні 25-річного ювілею АГРОМАТ розширює свій простір

У суботу, 7 липня, в Хмельницькому відкрилися два (!!!) нових магазини. Урочистості відбулися у магазині на вулиці Староміська, 10. На свято завітали  гості: покупці, що бажають зробити новим обличчя своєї оселі, фахівці – архітектори та дизайнери. Для всіх були передбачені приємності – фуршет для дорослих та розваги для дітей.

На відкриття завітав генеральний директор АГРОМАТ Сергій Войтенко.

«Мені дуже приємно сьогодні відкривати наш новий магазин у Хмельницькому. Це не єдиний заклад компанії – ми відкрили ще один магазин, за адресою Старокостянтинівське шосе, 5. Тому можна сказати, що АГРОМАТ вже остаточно закріпився у вашому місті, – звернувся до присутніх Сергій Володимирович. – Хочу сказати, що днем відкриття ми не випадково обрали свято Івана Купала. Сьогодні день, коли здійснюються мрії, – а головна наша мрія, щоб хмельничани могли зручно та вигідно купувати речі для дому».

Одразу ж після промови керівництво та представники компанії перерізали символічну стрічку, чим офіційно відкрили АГРОМАТ у Хмельницькому.

Гості охоче роздивлялись експозицію, приглядалися до товарів та обговорювали майбутні придбання, відчуваючи комфорт та переваги магазину. Також організатори не забули й про фуршет, який створив невимушену обстановку та ще раз підкреслив увагу до кожного гостя магазину.

У нових просторах представлена продукція АГРОМАТ - керамічна плитка, сантехніка, освітлення, паркет, а також супутні товари. Інтер’єри і магазинів оформлені в оновленому дизайні АГРОМАТ, покупців будуть надихати не тільки продукція провідних світових виробників, а й готові інтер’єрні рішення. Кожен новий магазин має свої особливості, але всіх їх об'єднує спільна місія АГРОМАТ - висока якість продукції, увага до покупців, прагнення допомогти їм у виборі товарів і максимально швидко пройти шлях від проекту до реалізації будинку своєї мрії!

Відтепер двері магазинів АГРОМАТ відкриті для хмельничан за адресами: вул. Староміська, 10 та Старокостянтинівське шосе, 5

 

на правах реклами

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up