Новини компаній: Новий час - нове місто - нове житло

Новини компаній: Новий час - нове місто - нове житло

Давня китайська мудрість гласить: «Не дай, Боже, жити у час змін!». Кому, як не нам, українцям, довелося на власному прикладі переконатися у справедливості цього твердження! Початок буремних дев`яностих років минулого століття з залишив свій глибокий слід в житті кожної родини і країни в цілому.

Зміни суспільно-політичної системи, перехід на ринкові засади в промисловості та сільському господарстві не могли не вплинути на структуру населення. Частка сільських жителів поступово зменшувалася, збільшуючи відповідний відсоток жителів міст та містечок.

Урбанізація, як світовий тренд, не оминає нашу країну і сьогодні. Застосування передових технологій і високопродуктивної техніки у сільськогосподарському виробництві призводить до значного зменшення потреби у працівниках.

Тому цілком природньо, що жителі сіл та малих містечок все частіше замислюються про переїзд до великих міст. Окрім комфортних умов проживання, беззаперечними аргументами на користь такого рішення є значно ширші можливості для навчання та творчого і спортивного розвитку дітей, доступ до якіснішої медицини, незрівняно кращі пропозиції товарів та послуг, за якими більше не потрібно далеко їхати чи чекати одного-двох з так званих «базарних» днів.

Це все є об`єктивними і неминучими процесами, що супроводжують глибинні зміни як в усьому світі, так і в нашій країні зокрема. І так само природнім і зрозумілим є бажання людей мати власне житло у великому місті, що значно покращує подальші перспективи життя і розвитку.

Виникає цілком закономірне запитання: «А яке ж місто обрати для цього?». Звісно, що комфортне, безпечне і з найкращими пропозиціями на ринку житла.

Приємно відзначити, що саме наш обласний центр Хмельницький – якнайкраще відповідає цим критеріям. Хмельницький постійно потрапляє у лідери списку найкомфортніших для проживання обласних центрів України. А минулого року місто Хмельницький визнано найбезпечнішим містом з поміж інших міст нашої країни відповідно до опитування Інституту суспільно-економічних досліджень.

Так само Хмельницький є лідером за кількістю новобудов на душу населення. А ця кількість передбачає конкуренцію. А, отже, і можливість вибору покупцями саме того житла, яке найкраще відповідає їхнім потреба і бажанням.

В цьому переліку не можливо не звернути увагу на одну найпривабливіших пропозицій на ринку нерухомості - спортивно-житловий комплекс SPORTCITY, що зводиться в центральній частині Хмельницького.

Комплекс має беззаперечні переваги:

- Елітне житло в центрі міста;

- Паркова зона;

- Квартири від 37 до 290 м.кв. (також квартири з терасами);

- Можливість розтермінування платежу;

- Можливість обміну старої квартири на нову квартиру у ЖК “SPORTCITY”;

- Багаторівневий сучасний паркінг;

- Дитячі та спортивні майданчики на території комплексу;

- У 5 хвилинах від Вашої квартири буде знаходитись найбільший Торговий Центр у Хмельницькій області;

Інший вислів древніх китайських мудреців стверджує, що людина, яка відчула вітер змін, повинна будувати не щит від вітру, а вітряного млина.

То ж наповніть вітрила свого майбутнього попутним вітром змін на краще життя!

 

на правах реклами

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up