Новини компаній: Новому поколінню - престижну освіту!

Новини компаній: Новому поколінню - престижну освіту!

21 століття - це пора інтелектуального розквіту. Технологічний прогрес зумовлює розвиток усіх сфер життя. Діти ще не вміють читати, але знають, як увімкнути мультик на планшеті. Покоління міленіалів перевертає уявлення про ведення бізнесу, соціальне життя та мистецтво. Однак, є ще одна сфера, що пасе задніх у ряді інновацій - це освіта, яка вперто не підлаштовується під темп сучасного життя.

Кожен день сповнений нових відкриттів, які вже за кілька хвилин стають доступними кожному завдяки мережі Інтернет. Але учні та студенти змушені вивчати дисципліни, які абсолютно не потрібні їм, а інформація, яку вони отримують - мінімум 30-ти літньої давності. Традиційні підходи до навчання, спрямовані на принципи колективізму зовсім не працюють з сучасною молоддю. Після сидіння багатьох років за партою, людина не готова почати кар’єру у прогресивному 2018 і реалізувати себе. Невже молодь зобов’язана витрачати свої найкращі роки на отримання папірця про “вищу освіту”, на який не зважають роботодавці, а потім їхати за кордон працювати на низькокваліфікованих роботах?

Але це не означає, що в Україні неможливо отримати престижну прогресивну освіту, яка гарантуватиме професіоналізм та працевлаштування здобувачів за спеціальністю.

Вже 8 років Вінницька ІТ-Академія руйнує шаблони і створює нові стандарти елітної та ефективної освіти, які забезпечують результат. Результат - це отримані знання і вміння, з якими випускники академії успішно проходять співбесіди і отримують першу роботу в ІТ.

Рецепт успіху випускників академії складається з 5 компонентів.

Гнучкість програми навчання.

Навчання розпочинається з опанування базових принципів програмування та алгоритмізації, веб-дизайну та тестування ПЗ, що забезпечує повноцінне розуміння основи. Завдяки такій базі, студенти вільно опановують наступні технології за короткий період. В залежності від обраного напрямку навчання формуються невеликі групи. Обираються керівники, які слідкують за прогресом студентів. Студент може змінити технологію, яку вивчає. Це забезпечує економію часу та сил. Висока якість освіти полягає в індивідуальному підході до кожного студента.

Викладачі-практики, які працюють в сфері.

Можна прочитати безліч книг та статей, але отримати лише ілюзорне уявлення про ІТ-бізнес. Ніхто не підготує до роботи в сфері краще, ніж ті, хто вже в ній. Команда викладачів академії складається зі спеціалістів-практиків, які точно знають, на що потрібно звернути увагу при вивченні.

25% теорії та 75% практики.

Зубріння теорії залишилось в минулому столітті. Для того, щоб працювати, потрібно мати певний досвід та чітке розуміння, як все відбувається в реальному житті. Особливість навчання в академії - це застосування отриманих знань на практиці, командна та індивідуальна робота на реальних проектах, експертні відгуки про виконані завдання та робота на результат.

Середовище, максимально наближене до роботи.

Зараз молодь має далеке від реальності бачення майбутньої професії. Переглянувши голівудські фільми та почитавши пости блогерів, ньюкамери виходять у свій перший день на роботу, очікуючи довгі кава-брейки, успішні контракти та піца-party щоп’ятниці. Однак у фільмах не показують овертайми айтішників, коли горять всі строки і злиться клієнт, коли код не працює, а помилок в програмі стало більше, ніж було до їх виправлення. Унікальний прийом ІТ-Академії - це створення умов роботи, як в реальній ІТ-компанії, і студенти не лише виховують необхідні навички, але й готові одразу після випуску працювати.

Розвиток особистісних якостей.

Ми виховуємо цінності, на основі, яких і формується бачення успіху. Віра в себе дозволяє студентам досягати поставлених цілей. Незалежне мислення є джерелом креативності та нових рішень. Командна робота доводить, що успіхи і перемоги в період надзвичайно масштабних ідей, рішень і проектів стають можливими завдяки тим, хто працює з тобою пліч-о-пліч - незалежно від відмінностей. Турбота про інших, навколишній світ - стає фундаментом позитивного мислення. Творчість та новаторство, а не академічні знання, дозволять конкурувати із машинами, які можуть захопити ринок праці.

В Україні є престижна якісна освіта, яка відкриває шлях до професійної реалізації молоді. ІТ-Академія підтримує талановиту молодь. Вже зараз скористайтесь унікальним шансом отримати престижну освіту безкоштовно. Кожен, хто здасть екзамен з математики та логіки на максимум і пройде тестування з англійської мови, буде зарахований на бюджетне навчання.

Доведи всім, що саме ти вартий цього шансу.
Реєструйся ita.in.ua  
Телефонуй 067-431-19-21

 

на правах реклами

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up