Новини компаній: ПриватБанк допоміг придбати сучасне обладнання для Хмельницької обласної дитячої лікарні

Новини компаній: ПриватБанк допоміг придбати сучасне обладнання для Хмельницької обласної дитячої лікарні

Благодійний фонд «Допомагати просто!» спільно із ПриватБанком закупили для дитячої лікарні обладнання, яке допомагає виміряти відразу 5 показників крові всього за 1 хвилину.

Всеукраїнський благодійний фонд «Допомагати просто!» працює в Україні з 2011 року. За цей час ним було зроблено чимало добрих справ. Допомога бійцям АТО, дитячим будинкам, лікарням і багато іншого. Все це було здійснено завдяки збору коштів самим фондом та ПриватБанком.

Ще одну добру справу цей благодійний дует втілив для Хмельницької обласної дитячої лікарні. Для медзакладу було придбано сучасне обладнання, вартістю 166 тисяч гривень. Аналізатор електролітів «Humalyte Plus 5» дозволяє вимірювати одразу 5 показників крові всього за 1 хвилину.

- Ми дуже вдячні за таку допомогу. Завдяки обладнанню, можна чітко і швидко визначити, яким є електролітний спектр крові, що, в свою чергу, дає змогу призначити найефективніше лікування. З таким апаратом ми зробимо впевнений крок у діагностиці та лікуванні. В тому числі, й дитячої онкології, - розповідає головний лікар Хмельницької обласної дитячої лікарні Віра Руда.

Обладнання встановили в Хмельницькій обласній дитячій лікарні. За словами працівників медзакладу, аби зробити аналізи за допомогою «Humalyte Plus 5», до них звертаються й інші лікарні та поліклініки міста. Проводять їх абсолютно безкоштовно для усіх.

- Сьогодні вже не вперше ми маємо змогу пересвідчитися, що допомагати дійсно просто. Дане обладнання має сприяти кращій діагностиці, роботі медиків і може врятувати не одне життя. І це найголовніше, - каже директор Південно-Західного Регіонального Управління ПриватБанку Юрій Браніцький. - Допомагати легко тоді, коли навколо добрих справ об’єднуються тисячі небайдужих українців. Сподіваюся, що передаючи це обладнання Хмельницькій обласній дитячій лікарні, ми повернемо здоров’я, а разом з тим радість, щастя і дитячу усмішку не в одну подільську родину. Запевняю, що це ще не остання допомога для Хмельницької області.

Частину коштів на придбання обладнання для обласної дитячої лікарні було зібрано завдяки благодійним внескам клієнтів ПриватБанку. Іншу частину профінансував сам банк. Також у фонді закликають всіх небайдужих приєднатися до їхнього проекту. Перерахувати благодійні внески можна на сайті фонду blago.pb.ua, в терміналах самообслуговування, в Приват24 і в мобільному додатку.

Всі операції в рамках благодійних програм ПриватБанк здійснює без комісій і в подальшому забезпечує повний контроль за використанням коштів, проведенням тендеру, закупівлею та доставкою обладнання. Всю інформацію про кожне зарахування та використання коштів можна побачити на сайті blago.pb.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up