Новини компаній: Різновиди автоматичних гаражних воріт у Рівному від brama-market.lviv.ua

Новини компаній: Різновиди автоматичних гаражних воріт у Рівному від brama-market.lviv.ua

Хіба ви не знали про те, що ворота автоматичні на гараж – це найбільш популярний тип секційних систем? Завдяки наповненню, захисним властивостям, а також можливості автоматизації такі брами стають надійними супутниками на довгі роки, забезпечуючи при цьому гарантію безпеки вашого приміщення.

Каталог автоматичних воріт у Рівному можете продивитися на нашому сайті.

Технічні характеристики воріт на пульті

Говорячи про секційні ворота, треба зазначити, що вони мають особливі технічні характеристики, які чітко відрізняють їх від усіх інших систем, наприклад, ролетних воріт підйомних або складних брам.

Заповнення Сендвіч 40-45 мм
Балансування Пружини розтягнення/торсійний механізм
Циклічність 25 тис.
Матеріал фурнітури Оцинковка/нержавіюча сталь
Безпека Захист від защемлення пальців
Антикорозійні якості Захисне покриття
Максимальні розміри Індивідуальне виготовлення

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

Усі системи від європейських виробників мають у комплекті сертифікат, який підтверджує їх відповідність міжнародним стандартам якості і безпеки. Такий атестат гарантує безпечність користування брамами і довгий термін експлуатації.

Вартість гаражних секційних систем

Коли ви вирішили купити секційні брами, ви повинні знати, що їх вартість буде залежати від двох критеріїв: від розміру системи, а також від виробника, якого ви обираєте. Наприклад, модель Алютех 2500*2000 мм – 462 євро, а вироби Рітерна такого самого розміру – вже 605 євро. Фото воріт можете продивитися, якщо перейдете за посиланням https://brama-market.lviv.ua/photoalbums.

Різновиди автоматичних воріт

Автоматизувати можна будь-яку систему. І якщо про секеційні брами все і так ясно, то ми хочемо трохи детальніше розповісти про автоматизацію ролети в гараж, а також складних і відкатних воріт.

Ролетні брами можуть бути автоматизовані спеціальним приводом, який підбирається в залежності від розміру полотна.

Гаражні складні ворота під час закриття збираються у своєрідно гармошку. За допомогою автоматики ви маєте змогу не лише відчиняти систему дистанційно, але й регулювати кількість секцій, які потрібно відчинити.

Відкатні ворота в гараж працюють за принципом зсувних вуличних брам, і автоматика для них підбирається в залежності від ваги системи і її габаритів.

Найбільш популярними виробниками механічних двигунів є італійські бренди Найс, Каме, Фаак. Саме вони забезпечують стабільну роботу систем навіть у екстремальних погодних умовах.

3 причини обрати нас

Вирішивши придбати електричні ворота, ви гарантовано отримуєте цілу бонусну систему:

- 5 років сервісу;

- доставку товару – за наш рахунок;

- послуги монтажу та виклика майстра для вимірів.

Наша фірма пропонує вам за низькими цінами купити ворота підйомні на гараж, зсувні вуличні і секційні промислові конструкції.

ПРИЄМНА НОВИНА від компанії «БРАМА МАРКЕТ» Рівне: купуйте разом гаражні і зсувні вуличні брами – і отримуйте знижку 200 €*!

Мережа офісів автоматичних воріт по Україні «Брама Маркет» - Рівне, Тернопіль, Львів.

 

*Акція діє з 19 по 30 червня 2017 р.
Перерахунок з € в грн здійснюється за комерційним курсом на момент здійснення оплати.

 

на правах реклами

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up