Новини компаній: «СПОРТ-СІТІ» піднімає планку

Новини компаній: «СПОРТ-СІТІ» піднімає планку

У різні періоди нашого ще зовсім недалекого минулого нам доводилося проходити і відповідний шлях для того, щоб стати якщо не власником, то хоча б господарем омріяної квартири – черги, кооперативи, купівля чи інвестування. Свої плюси, мінуси, а також і потенційні ризики мав кожен з цих варіантів. На останньому з них – інвестуванні - зупинимося детальніше.

Особливого резонансу набувають випадки відвертого обману з боку недобросовісних забудовників, які збирали чималі кошти з громадян, обіцяючи інвестувати їх у будівництво житла, а потім хто безслідно, а хто й добряче наслідивши, зникали з міста чи країни з цими самими коштами.

Ще частина забудовників у величезних муках таки добудовувала обіцяне, порушуючи терміни здачі об’єктів на кілька років. Про високі стандарти якості у таких випадках мова вже й не велася. Адже люди після усіх мук і страждань були раді хоча б якому-небудь завершенню будівництва.

Тому ще й тепер можна побачити, як сильно відрізняються одна від одної вже введенні в експлуатацію новобудови нашого міста. Зайдеш в один під’їзд – все доведено до ладу, як і має бути, зайдеш в інший – і тобі починає здаватися, що бригада будівельників вийшла на перекур. Що вона незабаром повернеться і все доробить. Ні, не повернеться, бо вже працює на іншому об’єкті. Схожа ситуація з комунікаціями, прибудинковою територією, додатковими зручностями для жителів. Загнаним в глухий кут проблем людям не залишається ніякого вибору.

Але у вас, шановні читачі, вибір є! Бо окрім описаних вище горе-забудовників, є й такі, для яких порядність, чесність, надійність та інноваційність – не просто гарні слова з рекламного ролика чи листівки, а суть їхньої діяльності.

Спортивно-оздоровчий житловий комплекс «СПОРТ-СІТІ» – надсучасний амбітний проект саме від такого забудовника! Переваги та особливості «СПОРТ- СІТІ» роблять цей проект не лише одним з найпривабливіших на ринку житлової та комерційної нерухомості міста, а й дозволяють говорити про якісно нові стандарти.

І якщо зручне планування квартир вже сприймається майже як належна пропозиція від забудовників, що себе поважають, то підземний паркінг приємно дивує. Адже він дозволить захистити ваше авто влітку від сонячних променів, взимку – від снігу, а цілий рік від протиправних дій чи випадкових пошкоджень. Крім того, наявність підземного паркінгу забезпечує додатковий затишок двору, який не буде переповнений автомобілями.

Ще однією особливістю проекту є застосування найефективніших інноваційних технологій, які забезпечать енергетичну самодостатність об’єкту за рахунок нетрадиційних та поновлюваних джерел енергії.

Професію електрика теж не доведеться освоювати. Бо у квартирах буде прокладено проводку мідним трьохжильним кабелем.

Потенційним інвесторам також не доведеться витрачатися на заміну вікон та дверей, як зазвичай буває у більшості новобудов. Адже у «СПОРТ-СІТІ» будуть встановлені якісні металопластикові вікна, які забезпечать комфорт та енергозбереження, а так само якісні броньовані двері, що дозволять надійно захистити помешкання.

І тепер найголовніше - інвестуючи у житло чи комерційну нерухомість у «СПОРТ-СІТІ», ви вкладаєте кошти у вельми привабливі об’єкти, які гарантуватимуть вам можливість не лише захистити вкладені кошти від нестабільності фінансового ринку, а й примножити їх в майбутньому. Бо ж це не просто помешкання, офіс чи магазин – це частина абсолютно нового міського простору. З дивовижним парком атракціонів, спорткомплексом із сучасним обладнанням для всієї сім’ї, торгово-розважальним комплексом, з новими технологіями і філософією будівництва.

Ви інвестуєте у своє майбутнє, а не просто у стіни чи будматеріали! А це, як кажуть в Одесі, дві великі різниці. Причому, за абсолютно доступними цінами. Тож, приєднуйтесь до майбутнього! Чекаємо на вас у «СПОРТ-СІТІ»!

Офіційний сайт: sportcity.km.ua

 

на правах реклами

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up