Новини компаній: Створи власний дизайн-проект ванної разом з салоном сантехніки та плитки «Еліт Кераміка»

Новини компаній: Створи власний дизайн-проект ванної разом з салоном сантехніки та плитки «Еліт Кераміка»

Перед ремонтом у ванній кімнаті збирається чимало ідей і думки розбігаються – як у поєднанні кольорових гам, так і різноманітних форм та декору. У наш час неймовірний вибір плитки, сантехніки, меблів та оздоблення. Зараз дуже популярна послуга – візуалізація – дизайн проекту.

Важливо спочатку обрати плитку в салоні, у шоурумі, щоб побачити справжнє зображення, розмір та відтінок кольорів. Далі менеджер розрахує у спеціальній програмі точну кількість плитки, мозаїки та оздоблення, підбере дизайн за Вашим побажанням, «розставить» сантехніку та меблі.

Набирає все більше вподобань концепція Chrome від TM Ravak. Головною перевагою є практичність форм овалу та витриманість стилю у ваннах, душових кабінах, умивальниках, унітазах, меблях, змішувачах та додаткових аксесуарах. Ця концепція актуальна для ванних кімнат будь яких розмірів! Універсальний дизайн вдало поєднується з керамічною плиткою як класичних відтінків так і нестандартних кольорових рішень.

Стиль лофт не втрачає популярності та є особливо актуальним у 2017 році. Традиційним для цього стилю є колір бетону і все, що з ним пов`язано : декоративний бетон, мікроцемент, які імітують його поверхню. Також використовується мозаїка та плитка. І не менш важливу роль грає колір плитки, що на підлозі.

Найбільше підходить керамічна плитка стриманих кольорів. Відповідно характерно для цього стилю є мінімум узорів та принтів, максимум простоти та витриманості відтінку сірого чи коричневого кольору. Але все ж якщо хочеться додати сміливого та яскравого, то можна створити цікавий мікс з мозаїкою чи додати кілька акцентів у декорі.

Меблі, які найближчі до цього стилю витримані у геометричних формах, також можуть бути у «цементному» стилі або ж «під дерево». Дзеркала підходять переважно великих форм – на всю стіну та з підсвіткою. Душова – без піддонів та штор, а ванна може бути як окремо так і вбудована. До речі, у стилі лофт можна сміливо використовувати не традиційно білу сантехніку, а у сірих чи чорних тонах.

Стиль лофт - це поєднання водночас простих та сучасних технологічних сміливих рішень.

Менеджери салону сантехніки та плитки «Еліт Кераміка» допоможуть підібрати якісну плитку, сантехніку, меблі і декор та візуалізувати Ваші дизайнерські ідеї та побажання.

вул. Панаса Мирного, 36, (050) 337-92-95

Сайт: elit-keramika.com

 

на правах реклами

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:33 у Хмельницькому попрощалися з захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up