Новини компаній: У Хмельницькому благодійний фонд «ПриватБанку» подарував сучасне обладнання дитячій лікарні

Новини компаній: У Хмельницькому благодійний фонд «ПриватБанку» подарував сучасне обладнання дитячій лікарні

Фонд «Допомагати просто!» закупив обладнання для медзакладу на 2,47 мільйона. Відтепер в дитячій лікарні зможуть без похибок проводити тисячі аналізів в день. Раніше в лабораторії їх проводили вручну.

«В нас найкраще обладнання в області. Це техніка майбутнього», - так відсьогодні може сміло говорити головний лікар Хмельницької обласної дитячої лікарні Віра Руда. Усе це завдяки подарованій техніці від благодійного фонду «Допомагати просто!», ініціатором створення якого був «ПриватБанк».

За останні три місяці Всеукраїнський благодійний фонд «Допомагати просто!» закупив медичного обладнання для лікарень 10 областей на 8,4 мільйона гривень. Найдорожчі подарунки з цього списку дісталися Хмельницькій обласній дитячій лікарні. В тутешній лабораторії уже проводять дослідження на сучасних аналізаторах німецького виробництва HumaStar 600 і MYTHIC 18. На їх придбання пішло 2,47 мільйона гривень.

 - Ми отримали два дуже гарних апарати. Це технічний аналізатор крові і гематологічний аналізатор крові. Вони допоможуть нам швидко робити аналізи і встановлювати діагнози. Вони прискорять і покращать нашу роботу. У нас були біохімічні аналізатори. Але вони були вже вчорашнього дня. А ці – сьогоднішній і навіть завтрашній день. Такого апарату в області немає. Дуже вдячні фонду «Допомагати просто!» за такі подарунки, - каже головний лікар Хмельницької обласної дитячої лікарні Віра Руда.

Це не перше обладнання, яке купили для дитячої лікарні за кошти благодійного фонду. В «ПриватБанку» переконані, що й на цьому співпраця із закладом не припиниться. Кажуть, що бачать потребу лікарні в новому обладнанні

 - Дуже доречна назва в благодійного фонду – «Допомагати просто!». Адже це дійсно просто. Для того, хто хоче проявити власну ініціативу, достатньо зайти на сайт «ПриватБанку» або на сайт благодійного фонду і зробити платіж з будь-якого рахунку. Зробити це можливо і в наших відділеннях. Також ми нагадуємо про таку можливість фактично при кожній транзакції, знятті коштів чи платежі через термінали самообслуговування. На екрани виводиться картинка, що ви зараз можете зробити хорошу справу. Розмір допомоги немає значення. Головне – дія і бажання допомогти, - говорить директор Південно-Західного Регіонального Управління ПриватБанку Юрій Браніцький.

В лікарні наголошують, що проведення усіх аналізів для пацієнтів є безкоштовним. В мед закладі кажуть, що відтепер лабораторія зможе значно швидше і без похибки провести дослідження. Вагомим є й те, що тут зможуть опрацювати на порядок більше аналізів завдяки новим апаратам, оскільки раніше усе це робили вручну.

На правах реклами.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:38 150 вулиць без світла: графік відключення на тиждень у Хмельницькому 16:41 У Хмельницькому затримали двох юнаків з наркотиками, – поліція 15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up