Новини компанії: Відтепер, новий дилер Fiat у Хмельницькому – ТОВ "Престиж Італ Авто"

Новини компанії: Відтепер, новий дилер Fiat у Хмельницькому – ТОВ "Престиж Італ Авто"
Вже більше століття Fiat створює пристрасть. Багато хто називає Fiat просто автомобілем. Але ми називаємо Fiat мрією, ідеєю! Тому що, тільки із пристрастю, з мрією ми рухаємось вперед.

Вже більше століття Fiat рухається вперед з пристрасним захопленням, колосальним бажанням і колосальною працею з метою бути найкращим.  В свої проекти, технології, інновації Fiat вкладає всю свою пристрасть і любов. Fiat зробив світ кращим, яскравішим, елегантнішим. Fiat має свою дорогу, свою мету, свою місію! Fiat пропонує тобі йти разом!

Fiat – це автомобілі високої європейської якості. Для них  характерні потужний двигун, система безпеки для життя водія та пасажира, доступність в обслуговуванні, екологічність. Це якраз ті характеристики, які цінує більша частина автомобілістів . І автосалон «Престиж Італ Авто» вже з весни 2015 року забезпечує хмельничан й мешканців області доступними, потужними, економічними і безпечними автомобілями Fiat.

Модельний ряд легкових і комерційних автомобілів представлені по-італійськи елегантними кросоверами, седанами, хетчбеками, мінівенами... Серед них: улюбленець бізнесменів універсальний FIAT DOBLO, модель, що поєднує в собі елегантність і функціональность FIAT LINEA, культовий FIAT 500, унікальний семимісний кросовер Freemont.

Найкращі моделі вже є у наявності в автосалоні «Престиж Італ Авто», що знаходиться по вулиці Прибузькій, 44 у м. Хмельницький.

   
Previous Next

У компанії «Престиж Італ Авто» можна отримати комплекс послуг від висококваліфікованого персоналу:

·         отримати професійну консультацію та придбати  автомобіль;

·         оформити кредит або лізинг, а також trade-in (обміняти старий автомобіль на новий);

·         застрахувати свій автомобіль (КАСКО, ОСЦПВ);

·         придбати оригінальні автозапчастини, аксесуари;

·         встановити додаткове обладнання;

·         здійснити гарантійний та післягарантійний ремонт автомобіля, його технічне обслуговування.

 

“Головна особливість нашого автоцентру - це нова команда професіоналів, яка орієнтується виключно на європейські стандарти якості в обслуговуванні клієнтів та пропонує повний спектр послуг” - ділиться думками директор компанії ТОВ “Престиж Італ Авто” Ліпський Ігор Іванович.

     Тому, якщо Ви справжній цінитель італійської краси і грації, потужності та драйву, практичності і зручності, надійності та безпеки, — ласкаво просимо в автосалон «Престиж Італ Авто», офіційного дилера Fiat та Fiat Professional, що знаходиться за адресою: м. Хмельницький, вул. Прибузька, 44 та телефонуйте (0382) 794-164 та 067-380-95-47.

Ми завжди раді бачити Вас в нашому новому автосалоні!

 

на правах реклами

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up