Новий діабет-магазин SaharOK Shop! Огляд переваг спеціалізованого маркету (Новини компаній)

Новий діабет-магазин SaharOK Shop! Огляд переваг спеціалізованого маркету (Новини компаній)

Друзі!

Магазин діабетичних товарів SaharOK Shop розпочав свою роботу в Україні!

Тепер все найнеобхідніше для якісного, смачного та яскравого життя з діабетом на saharokshop.com!

SaharOK Shop - це продовження вашого улюбленого журналу про діабет - Сахарок (mysugar.media)!

За 7 років роботи в діа-сфері ми вивчили всі потреби наших читачів і зрозуміли, що готові запропонувати щось більше, ніж просто товари.

SaharOK Shop - це не просто онлайн-магазин. Це місце, де діа-шопінг стає приємним!

Ось чому слід зробити нас своїм улюбленим діа-магазином:

  1. Ми точно знаємо, що вам потрібно! За роки роботи в журналі ми практично стали експертами в діабет-сфері. Ми вивчили всі ваші смаки і потреби, і точно знаємо, що потрібно для яскравого та активного життя з ЦД!
  2. Купуй у своїх! Частина продукції, представленої в магазині, виготовляється людьми з цукровим діабетом. Тому, обираючи Saharok Shop, ви таким чином підтримуєте «своїх».
  3. Власний імпорт товарів, яких вам так не вистачало в Україні! Ми розуміємо, що вибір аксесуарів та інших діабет-товарів на ринку України невеликий. Тому співпрацюємо з постачальниками з інших країн (США, СНД, Китай, Корея та ін.).
  4. Ексклюзивні товари. Деякі товари, представлені у нас, ви не знайдете в жодному діабет-магазині України. Наприклад, регенеруючи креми з сечовиною Превентин, оригінальні бокси для зберігання солодощів на випадок гіпо, стильні діа-аксесуари з усього світу і багато іншого!
  5. Розвиваємо малий бізнес. Ми знаходимо маловідомих раніше виробників крутих і корисних товарів і представляємо їх продукцію в нашому магазині. Саме так ми відкрили для себе чудо-фруктову пастилу від Насті Гутарової)) і набори для вирощування мікрозелені.
  6. Великий вибір і постійний асортимент: діа-гаджети, тест-смужки, голки, ланцети та інші витратні матеріали, натуральні солодощі та підсолоджувачі, засоби по догляду і б'юті новинки, стильні діа-аксесуари ... Все це в наявності на saharokshop.com прямо зараз і завжди!
  7. Оновлення товарів щотижня. Слідкуйте за поповненнями на saharokshop.com та в наших групах в соц.мережах: Instagram і Facebook
  8. Оптимальні умови доставки. Відправляємо ваші посилочки по всьому світу!  БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА по Україні при замовленні на суму від 1000 грн. Обирайте зручну для вас службу: Нова Пошта, Укрпошта, Justin. 
  9. БОНУС до кожної покупки! Кожен покупець, незалежно від суми замовлення, гарантовано отримує приємний бонус - свіжий випуск журналу СахарОК в подарунок!
  10. Дбайливий і гарний сервіс. Ми знаємо, що кожен куплений у нас товар це не просто ваша примха, а необхідність. Тому намагаємося зробити ваші покупки максимально приємними і якісними.

Сайт: saharokshop.com

Адреса: Україна, м Вінниця, вул. Хмельницьке Шосе, 2а (самовивіз Вінниця)

Контакти: тел / viber.: + 380674600244

e-mail: [email protected]

Графік роботи: 7 днів на тиждень

Запрошуємо на приємний діа-шопінг: saharokshop.com

Ми завжди поруч!

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

keyboard_arrow_up