Осередок Сполучених штатів у Хмельницькому: де поласувати справжніми суші ролами (Новини компаній)

Осередок Сполучених штатів у Хмельницькому: де поласувати справжніми суші ролами (Новини компаній)

Серед закладів громадського харчування у великих містах все популярнішими стають тематичні - такі, що декоруються та мають інтер’єр чітко визначеного напрямку. Це дає можливість відвідувачам не просто смачно поїсти, але й отримати естетичне задоволення, подумки перенестися та відчути на собі атмосферу іншу від буденної.

Одним із тематичних закладів нашого міста є Detroit Grill Club - заклад в американському стилі, де із традиційною рецептурою американських страв гармонійно поєднується відповідний інтер’єр та ексклюзивний декор.

 

Уже багатьом Хмельничанам полюбилися страви, якісно та з любов'ю приготовані на натуральному дров’яному грилі в Detroit Grill Club. І приємною звичкою стало заїхати на Детройт за соковитим стейком, бургером із відбірного найсвіжішого м’яса чи просто насолодитися особливим кальяном у дружній компанії.

Підтримуючи кращі традиції американської кухні, заклад має на меті постійно відкривати для своїх відвідувачів нові смаколики.

Відтак осередок Сполучених Штатів у нашому місті Детройт приготував реліз нового напряму - суші меню, а саме ролів під брендом Detroit Roll Bar. І це не японська кухня!

Цікаво?

Роли - одна з страв американського фаст фуда яка є різновидом суші, які були вперше приготовлені у Філадельфії та Каліфорнії. Японська кухня поширилася світом численними японськими ресторанами, яких, подекуди набагато більше, ніж ресторанів місцевої кухні. Внаслідок цього традиційні японські страви почали модифікувати в різних варіаціях, та в деякі внесли стільки змін, що з’явилися принципово нові види страв, яких в самій Японії раніше не було.

Так, в Сполучених Штатах вперше були проготовлені роли за новими рецептами, зокрема такі поширені сьогодні види як “California” та “Philadelphia”.

Ролл “Philadelphia” був винайдений та презентований відвідувачам одного з ресторанів м. Філадельфія штат Пенсільванія в 70 рр. минулого століття і по сьогоднішній день про його походження досі дискутують, оскільки його назву також ототожнюють з однойменним сиром, що є його основним інгредієнтом.   

Класичний список складників, що використовуються в приготуванні сучасних ролів “Philadelphia”, включає в себе пресовані водорості норі, філе лосося, вершковий сир, авокадо, огірок та рис. Оскільки вибагливі жителі американського штату категорично відмовлялися від споживання водоростей, суші-майстри були змушені шукати спосіб замаскувати цей інгредієнт. В результаті верхній шар рулету був загорнутий в філе лосося.

Ролл “Philadelphia”став кращим представником урамакі-ролів - “ролів  навиворіт”, і найсмачніше, що в них є - не всередині, а зовні. А вигляд апетитного рожевого філе виділяє його із загальної масси ролів.

Ролл “California” був створений в 1973 році Ітіро Масітою, шеф кухарем ресторану Tokyo Kaikan в Лос-Анджелесі. В 80 рр. він поширився по іншим штатам, потім став відомим у Японії, а згодом і в усьому світі. Цей ролл, ще один різновид урамакі, готують з різними начинками: лососем, креветкою, вугрем, крабом, тунцем.

Можна сказати, що з часом утворився цілий ряд ролів, що має уже суто американську традиційну рецептуру, відмінну від класичних японських суші.
Detroit Grill Club, заклад, що працює під розгорнутим американським прапором, не міг не зібрати кращі рецепти ролів зі Штатів і не поділитися цим смачним надбанням.

Maki, Philadelphia, California, Dragon, а також сети та салати - усе це вже доступне для відвідувачів закладу у меню ролів, а також можна замовити суші на офіційному сайті з доставкою за посиланням - detroit-grill.club/onlayn-zakaz/roll/

Динамічний розвиток закладу, оновлення напрямів та меню, якісний продукт, що постійно збільшує число позитивних відгуків та задоволених клієнтів - вірний знак відповідного рівня роботи та ведення бізнесу, де завжди високі вимоги до процесів на всіх рівнях, аби наші містяни могли виходити з Detroit Grill Club із посмішкою та бажанням повернутися щоразу.

 

 

на правах реклами

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up