Перевага ТОВ «Хмельницькгаз Збут» – оплата електроенергії одним рахунком (пресслужба ТОВ «Хмельницькгаз Збут»)

Перевага ТОВ «Хмельницькгаз Збут» – оплата електроенергії одним рахунком (пресслужба ТОВ «Хмельницькгаз Збут»)

Бізнес може оплачувати послуги з постачання електроенергії та її розподілу за одним рахунком від компанії-постачальника.

З жовтня 2021 року ТОВ «Хмельницькгаз Збут», який працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», надає можливість клієнтам-юридичним особам заощадити свій час і спростити ведення бухгалтерії.

Відтепер замість двох рахунків – за постачання електроенергії та послугу її розподілу від окремих підприємств – клієнт може оплачувати лише один рахунок, який виставляє персональний менеджер компанії-постачальника.

При цьому клієнт розраховується за  послугу розподілу за тарифом, встановленим НКРЕКП (https://www.nerc.gov.ua/?id=37480), тобто у тому ж самому розмірі, як і при безпосередній роботі з Оператором системи розподілу (ОСР).

Після запровадження нової моделі українського енергоринку, діяльність з розподілу електроенергії та її постачання здійснюють різні юридичні особи, кожна з яких має ліцензію на свій вид діяльності.

Розуміючи потреби клієнтів у економії часу та ресурсів, «Хмельницькгаз Збут» надає можливість укласти один договір на послуги з постачання та розподілу електроенергії. Після цього клієнт взаємодіятиме лише з одним персональним менеджером одразу з двох послуг.

У компанії наголошують, що як за послугу з постачання з електроенергії, так і її розподілу клієнт може сплачувати згідно з обраним графіком. Для споживачів "Хмельницькгаз Збуту" це три варіанти на вибір: попередня оплата, подекадна оплата і післяплата. Якщо клієнт обрав попередню оплату, то до 25 числа місяця, що передує місяцю постачання, він отримує та сплачує єдиний рахунок за постачання та розподіл. У разі подекадної оплати клієнт оплачує рахунок 5, 15 та 25 числа місяця постачання, у разі післяплати – до 10 числа місяця наступного за місяцем постачання.

Детальніше дізнатися про умови придбання електроенергії допоможе сайт «Хмельницькгаз Збуту» – https://km.gaszbut.com.ua/business

Замовити послугу електропостачання можна за телефоном: 063-079-777-4, або онлайн за посиланням: https://km.gaszbut.com.ua/business

 

Довідково:

ТОВ «Хмельницькгаз Збут» здійснює господарську діяльність на підставі ліцензій на постачання природного газу №633 від 11.05.2017 р. та електроенергії №1119 від 17.06.2020 р.

keyboard_arrow_up