Перевезення померлих з Польщі. Відверта розмова з Олегом Мілінським - керівником “Funeralia” (Новини компаній)

Перевезення померлих з Польщі. Відверта розмова з Олегом Мілінським - керівником “Funeralia” (Новини компаній)

Олег Мілінський розповів відверто ВСЕ про перевезення померлих з Польщі в Україну:

  • “Наша робота починається тоді, як громадянин України помирає за кордоном”, - каже Олег Мілінський.

  • Міжнародне похоронне бюро “Funeralia” вже понад 12 років займається перевезенням померлих українців на Батьківщину з будь-якої країни світу.

  • Польща - одна з країн, звідки доставляють тіла померлих чи загиблих земляків найчастіше.

  • З відкритим обличчям та щирим бажанням допомогти - про всі важливі моменти, які треба знати родичам у випадку смерті рідних за кордоном.

Вже 12 років перевезенням померлих з-за кордону займається міжнародне похоронне бюро Олега Мілінського “Funeralia. З яких лише куточків планети за цей час вони не доставляли тіла померлих українців! Країни, з яких везли тіла померлих за кордоном земляків найчастіше, постійно змінювалися. Наразі чи не найпершою в переліку тих, звідки привозять тіла покійних українців, є Польща.

Олег Мілінський відверто розповів про все, що треба знати родичам, які отримали з-за кордону сумну звістку про смерть чи загибель рідної та близької людини.

Поховання, кремація, перевезення померлих (репатріація тіла) чи перепоховання тіла (ексгумація) - все це ми робимо та надаємо міжнародні ритуальні послуги офіційно і легально. Олег Мілінський розповідає: якщо українець помирає у Польщі, то поліція або медики, як правило, сповіщають про це консульство. Своєю чергою консул повідомляє українській родині сумну новину.

Чого не вартує робити одразу після отримання сумної інформації - то, наприклад, терміново вирушати самостійно за кордон, купувати при цьому труну та інші необхідні речі в Україні. Це є великою помилкою. Адже перевезення тіла з-за кордону неможливе без бюрократії. Саме це може затягнути процес на невизначений термін. Тому ця справа не обходиться без звернення до фахівців, які можуть владнати все значно швидше. Все, що для цього потрібно - доручення від родичів.

Олег Мілінський розповів про вартість перевезення померлих із Польщі. Каже: вся процедура, від документації до доставки тіла додому обійдеться від однієї до двох тисяч євро. Все залежить від місця, де помер громадянин України та причини його смерті.

При міжнародній репатріації тіла не працює правило вартості кілометру пробігу - рахувати так є великою помилкою. Забальзамувати тіло коштує 300 євро. Послуги крематорію у Польщі - 200 євро (але до цієї суми треба обов’язково додати вартість труни, транспортних послуг з перевезення тіла на кремацію, адміністративні витрати, тощо).

Крім того, фахівці фірми “Funeralia” можуть організувати перевезення тіла в Україну безкоштовно. Однак це відбувається за певної важливої умови - якщо в померлого було оформлене страхування від якісної та перевіреної компанії. 

Отож, при трагічній ситуації, родичі мають діяти наступним чином:

Контактна інформація фірми міжнародних ритуальних послуг та перевезень померлих Funeralia Олег Мілінський: 

  • +38 097 149-87-85 - без вихідних та святкових днів
    funeralia.org

keyboard_arrow_up