Подоляни можуть купувати та продавати власну нерухомість через сайт ПриватБанку (Новини компаній)

Подоляни можуть купувати та продавати власну нерухомість через сайт ПриватБанку (Новини компаній)

ПриватБанк оновив спеціалізований сайт planetestate.com.ua, який відтепер доступний також за адресою ipoteka.pb.ua.

ПриватБанк оновив спеціалізований сайт planetestate.com.ua, який відтепер доступний також за адресою ipoteka.pb.ua.

Завдяки змінам у роботі сайту, тут будуть розміщуватися не лише пропозиції з купівлі банківської нерухомості, але й пропозиції від клієнтів банку, ріелторів та спеціалізованих компаній. Достатньо лише зареєструватися - і можна безкоштовно купувати або продавати власну нерухомість на planetestate.com.ua

“Сайт працюватиме у форматі відкритого майданчика для торгівлі нерухомістю, - каже Надія Звинка, керівник напрямку споживчого кредитування Південно-Західного РУ ПриватБанку. - Придбати квартиру або будинок, інформація про які розміщуватиметься на сайті, можна буде як за власні гроші, так і за допомогою фінансування від ПриватБанку”.

Розмістити оголошення на сайті можна безкоштовно, а за допомогою електронної підписки клієнти зможуть отримувати інформацію про нові надходження об’єктів нерухомості на e-mail.

Для професійних продавців нерухомості на сайті реалізовано додаткові зручності - “кабінет ріелтора”.

Клієнти можуть отримати фінансування від ПриватБанку для придбання житла як на первинному ринку (новобудови), так і на вторинному ринку (квартири та будинки, які раніше вже були введені у експлуатацію). Сума іпотечного кредиту може сягати від 100 тис. до 2 млн грн, мінімальний початковий внесок – від 25%, а ставка за кредитом починається від 17.9% річних. Банк гарантує повний юридичний супровід угоди з придбання нерухомості, а також дотримання всіх законів України під час її укладання.

Також ПриватБанк допоможе своїм клієнтам одержати державну податкову знижку 18% на суму сплачених процентів за іпотечним кредитом, згідно зі ст. 166 Податкового кодексу України.

Для отримання більш детальної консультації з варіантів отримання іпотечного фінансування від ПриватБанку, клієнти можуть звернутися до будь-якого відділення банку на Хмельниччині, або до спеціаліста з іпотечного кредитування за телефоном +380660369907.

 

 

на правах реклами

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up