Подоляни можуть придбати газ на зиму зі знижкою до 25% лише до 25 вересня (прес-служба ТОВ "Хмельницькгаз збут")

Подоляни можуть придбати газ  на зиму зі знижкою до 25% лише до 25 вересня (прес-служба ТОВ "Хмельницькгаз збут")

23 серпня з нагоди Дня Незалежності, стартувала  вперше в Україні акція «Твоя енергонезалежність без обмежень». Тож за  умовами акції,  споживачі газу можуть до 25 вересня придбати газ на весь опалювальний період зі значною знижкою: до 25%.

 

(інтерв'ю з керівником енергопостачальної компанії ТОВ "Хмельницькгаз збут" Андрієм Левицький)

- Скажіть, Андрію Леонідовичу, яка вартість газу за акційною ціною?

Ціна газу для такого запасу зафіксована на літньому рівні - 5 995,53 грн за 1000 куб.метрів. Однак, у ціні не враховані послуги за доставку газу, які змінюються в залежності від регіону. Вартість послуг із доставки газу, а також залишок передплаченого газу по акції «Твоя енергонезалежність без обмежень» будуть зазначені в щомісячному рахунку за використаний газ.

- За період дії Акції, скільки вже подолян замовили газ та придбали його?

Починаючи з 23 серпня, подоляни активно консультувалися з приводу вигоди та економії придбання блакитного палива на опалювальний період  у нашому Контакт-центрі (0382) 742 104, (0382) 686 504, а також  у фахівців Центрів обслуговування клієнтів.

Тож спеціалістами надано понад 20 тисяч консультацій, відтак, клієнти подали більше 600 заявок на придбання акційного газу та купили понад 500 тисяч кубів блакитного палива.

- Скажіть, чи є якісь обмеження щодо кількості газу, який можна купити?

Так, максимальний обсяг закупівлі газу обмежений: 25 тис куб.м на одне домогосподарство. Однак, це дуже великий обсяг і практично ніхто зі споживачів Хмельниччини не використовує такої кількості газу. Тому запропонованого обсягу більше, ніж достатньо.

Зауважу, що гарантом збереження запасів газу і стабільної ціни на нього є НАК «Нафтогаз України».

- Скажіть, чи можна зробити покупку через Особистий кабінет споживача газу на сайті 104.ua?

Звичайно, можна, і це – найкращий спосіб, адже у Особистих кабінетах покроково прописані команди, переходячи за якими ви отримаєте усю необхідну інформацію та одразу зможете і сплатити за газ онлайн.

- Скільки споживачів газу уже мають свої Особисті кабінети?

Уже близько 100 тисяч подолян успішно користуються власними Особистими кабінетами та у них не виникає потреби приходити  чи приїжджати у газові компанії та стояти у черзі, щоб надати показання лічильника чи взнати стан особового рахунку. Наші споживачі мають можливість цілодобового доступу до власного рахунку. Тому запрошую усіх, хто має мережу Інтернет, зареєструватися на сайті 104.ua у розділі «Реєстрація», якщо виникнуть запитання – звернутися у Контакт-центр, або до фахівців Центрів обслуговування клієнтів .

- Чому державою визначена акційна вартість газу саме у 5 995,53 грн за 1000 куб.метрів?

Зауважу, що наразі вартість газу для населення є мінімальною з початку року.  Тому наша газопостачальна компанія запрошує усіх споживачів, навіть при наявності боргу, взяти участь в акції та реально зекономити кошти за дороговартісний енергоносій. Зауважу, що найвигідніше це зробити споживачам з великим споживанням газу, тим,  хто користується індивідуальним опаленням або плитою та проточним водонагрівачем .

- Які документи  необхідні, щоб взяти участь в акції «Твоя енергонезалежність без обмежень?»

При зверненні у Центри обслуговування клієнтів за місцем проживання,  необхідно взяти з собою паспорт, актуальні показання лічильника газу і внести 100% оплату за куплений запас газу.

Наші  фахівці на місцях нададуть клієнтам повну інформацію про обсяги споживання газу в минулі опалювальні періоди, також споживачі можуть самостійно розрахувати свою потребу онлайн в Особистому кабінеті за допомогою спеціально створеного калькулятора.

Використовувати газ, куплений в рамках акції «Твоя енергонезалежність без обмежень», можна буде з 1 жовтня 2019 року по 31 березня 2020 року. З цієї дати НАК «Нафтогаз України» поставляє учасникам акції газ з резервних обсягів за акційною ціною.

 

 

на правах реклами

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:41 У Хмельницькому затримали двох юнаків з наркотиками, – поліція 15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up