ПриватБанк підготував рішення для розвитку агробізнесу на Хмельниччині (Новини компаній)

ПриватБанк підготував рішення для розвитку агробізнесу на Хмельниччині (Новини компаній)

ПриватБанк створює подільським сільгоспвиробникам умови для зростання агробізнесу. З програмами доступного фінансування аграрії мають можливість вчасно отримувати кредитну допомогу під знижені відсотки і гнучкі умови погашення платежу. 

Особливою популярністю в українських сільгоспвиробників користується програма “Агрокуб”.  Максимальну суму кредиту за цією програмою збільшено до 2 мільйонів гривень, а відсотки за кредитною ставкою зменшено до 1.6%.

«Минулого року ми знизили відсоток кредитування за програмою «АгроКУБ» із 2 до 1,8%, - пояснює Юрій Цінчик, керівник напрямку активних операцій МСБ Південно-Західного РУ ПриватБанку. - Цьогоріч ми продовжили цю тенденцію. І вже з 1 лютого  наш клієнт платить перші шість місяців за кредитною ставкою 1,8%, а вже інші шість місяців – лише 1,6%. Доступним фінансуванням ПриватБанк допомагає аграріям і розвиває економіку країни». Крім цього, за умовами програми, невеликі фермерські господарства (з річною виручкою до 20 млн грн), мають змогу  подати заявку на здешевлення відсотків від держави.

Варто відзначити, що за спеціальними умовами цієї програми впродовж першого півріччя сільгоспвиробники виплачують лише відсотки, наступні 6 місяців – суму боргу з відсотками рівними частинами. 

Ще однією перевагою такої форми кредиту є те, що вдруге його можна оформити, не чекаючи повного погашення першого. Щоб отримати фінансування, необхідно заповнити заявку на сайті проекту https://kub.pb.ua/get-credit/

Після подання заявки фахівці допомагають здійснити оформлення позики. Аграрію надаються гроші для реалізації фінансування на придбання необхідної с/г техніки, пального, насіння та інших складових.

За умовами іншої програми ПриватБанку «Агросезон» передбачається фінансування аграріїв протягом поточного сільськогосподарського циклу. Сільгоспвиробників кредитують під закупку посівного матеріалу, добрив, засобів захисту рослин, паливно-мастильних матеріалів, на ремонт сільгосптехніки, обладнання тощо. Погасити такий кредит можна за гнучким графіком з урахуванням сезонного характеру. Тобто, борг можна розділити на місяці, найзручніші для здійснення виплат (грудень - 20% від загальної суми, січень – 30%, лютий – повна виплата, закриття кредитної лінії). Відсоткова ставка за цією програмою стартує від 19 % річних.

Також агровиробники за допомогою ПриватБанку можуть отримати держкомпенсації за п’ятьма програмами, спрямованими на підтримку агробізнесу, детальніше - agro.pb.ua.

Зауважимо, у 2019 році ПриватБанк планує спрямувати на підтримку малого бізнесу понад 8 млрд грн.  Детальніше про умови кредитування сільгоспвиробників можна дізнатися, замовивши зустріч зі спеціалістом банку за безкоштовним номером 3700 або на сайті банку. А також завітавши до будь-якого відділення ПриватБанку на Хмельниччині.

 

 

на правах реклами

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:35 Великогабаритні автобуси замінять «маршрутки» у Хмельницькому 15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up