ПУМБ разом з Prometheus запускають навчальний курс «Просто про гроші» (Новини компаній)

ПУМБ разом з Prometheus запускають навчальний курс «Просто про гроші» (Новини компаній)

Відеокурс з фінансової грамотності на найбільшій платформі онлайн-навчання в Україні розвінчує найпоширеніші міфи про банківську систему України та вчить управляти власними фінансами.

Курс «Просто про гроші» від банку ПУМБ і навчальної онлайн-платформи Prometheus створений для тих, хто досі думає, що більшість закордонних банківських систем кращі за українську; банки час від часу закриваються, тому вони ненадійні; банк  ̶  це складно і незрозуміло; зберігати гроші в банку невигідно і небезпечно; кредит  ̶  боргова яма через приховані комісії та незрозумілі умови; традиційне обслуговування у відділенні надійніше за дистанційне.

Це безкоштовний базовий курс з фінансової грамотності, в якому експерти ПУМБ на зрозумілих прикладах пояснюють, як зручно, безпечно та вигідно користуватися банківськими продуктами і послугами, управляти власними фінансами.

Упродовж курсу слухачі дізнаються: як обрати надійний банк і відкрити рахунок, оформити депозит згідно мети та правильно позичати гроші, позбутися страху перед кредитами і навіть заробляти на користуванні кредитною карткою, швидко проводити платежі й убезпечити свої кошти від шахраїв.

«Сподіваємось, цей курс стане у пригоді багатьом українцям. Навчить економити, накопичувати та примножувати кошти. Ставити фінансову мету та здійснювати її, використовуючи банківські продукти та послуги. Безпечно, зручно та самостійно управляти фінансами у дистанційних каналах. Бачити в українських банках надійних фінансових партнерів»,  ̶  підкреслив Сергій Черненко, голова правління ПУМБ.

«Фінансова грамотність – одна з базових компетенцій сучасної людини, адже кожен з нас щодня приймає фінансові рішення. Навчаючись на цьому курсі, слухачі зможуть більше дізнатися про фінанси та отримати низку практичних порад з ефективного управління особистими коштами»,  ̶  зазначила Вікторія Примаченко, співзасновниця онлайн-платформи Prometheus.

Крім відеолекцій, підготовлені завдання, які допоможуть слухачам курсу відстежувати власні фінансові звички, рахувати винагороду за відкриття депозиту, визначити вартість і графік погашення кредиту. Наприкінці кожної теми є можливість виконати тестові завдання та перевірити свої знання. Для отримання сертифікату необхідно набрати 60% від загальної кількості балів.

Лектори курсу: Дмитро Дудник, директор департаменту з продуктів роздрібного бізнесу; Анастасія Ранчева, начальник управління пасивних продуктів роздрібного бізнесу; Олександра Чепуріна, начальник управління кредитних карток.

Відсьогодні курс доступний на платформі Prometheus.

Зареєструватись можна за посиланням 

Щоб навчатися будь-де і будь-коли, завантажуйте мобільний застосунок Prometheus для Android чи iOS.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up