Саме час розпочати шлях автоматизованого тестувальника!

Саме час розпочати шлях автоматизованого тестувальника!

Навіть у коді найталановитіших девелоперів світу трапляються баги (помилки, дефекти). Ось чому тестування є необхідною і важливою частиною розробки будь-якого проєкту. Щоб пришвидшити процес пошуку дефектів у коді, інколи ручного тестування замало, тому щоб забезпечити повноцінну якість складних програмних продуктів застосовують автоматизоване тестування (automation testing).

Автоматизоване тестування дозволяє прискорити QA-процеси і одночасно краще перевірити якість складного, багатокомпонентного програмного забезпечення (ПЗ).

Вивчення автоматиматизованого тестування відкриває можливості не тільки до багатогранних, цікавих, складних проєктів, але дає можливість отримувати більші прибутки. Оскільки автоматизація потребує технічної підготовки - вивчення мов програмування та фреймворків для тестування. Але важливо не сприймати автоматизацію, як повну альтернативу ручному тестуванню.

Які переваги автоматизованого тестування?

- надійна та спрощена звітність;
- висока точність без людської похибки;
- автоматизація монотонної роботи, що є заощадженням часу;
- швидкий зворотній зв'язок;
- сценарії можна повторно використовувати без змін;
- автоматичне тестування допомагає інженерам виконувати тести у будь-який час і в будь-якому місці - 24/7;
- помилки можуть бути виявлені на ранніх стадіях розробки;
- можливість тестувати навантаження. Можна досить швидко змоделювати велику кількість користувачів.

І це ще не увесь перелік переваг автоматизованого тестування.

Важливо розуміти, що автоматизоване тестування не є заміною ручному, тому найкраще поєднувати їх у комплексі та у пропорціях, які підійдуть проєкту найкраще.

Отже, з чого розпочати щоб стати професійним Automation QA?

Щоб розпочати кар'єру тестувальника, варто зареєструватися на курс Automation_QA від Вінницької ІТ-Академії. Розроблений з урахуванням актуальних потреб ринку. Викладачі-практики з багаторічним досвідом допоможуть отримати та систематизувати знання, а практика на реальних проєктах закріпить результат від отриманих теоретичних знань.

Протягом навчального періоду ви отримаєте повний комплекс знань та навиків необхідних для працевлаштування Junior Automation QA Engineer.

Реєструйтесь на курс “Automation QA” та навчайтесь у справжніх професіоналів і отримайте роботу в ІТ гарантовано.

Прес-служба Вінницької ІТ-Академії

Веб-сайт: ita.in.ua

e-mail: [email protected]
Тел.: (067)431-19-21

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up