«СПОРТ-СІТІ»: крізь терни до зірок (новини компаній)

«СПОРТ-СІТІ»: крізь терни до зірок (новини компаній)

Саме цей вислів давньоримського філософа Луція Аннеки Сенеки чи не найкраще характеризує процес реалізації у нашому місті одного з найамбітніших і наймасштабніших проектів.

Хто слідкує за розвитком подій навколо «СПОРТ-СІТІ», може згадати кілька судових позовів, спрямованих на припинення будівництва (щоправда, всі вони програні у судах різних інстанцій), викрадення частини паркану навколо будівництва, масовану інформаційну атаку проти будівництва.

Все це уже позаду. І в цій ситуації дуже доречними видаються слова ще одного, уже німецького, філософа  Фрідріха Ніцше: «Все, що нас не вбиває, робить нас сильнішими».

«СПОРТ-СІТІ» будується. Будується, бо потрібен не лише авторам проекту, а в першу чергу – самим хмельничанам, теперішнім і майбутнім.

І це не порожні слова. Бо щодня можна бачити зацікавлених громадян, які своїми інвестиціями кажуть «Так!» реалізації у Хмельницькому проекту спортивно-житлового комплексу «СПОРТ-СІТІ».

Не порожні слова про важливість проекту для людей ще й тому, що ними підтверджується намір  передати 10 квартир учасникам АТО.

 Крім того, частина приміщень, що планувалися спочатку як житло, буде додатково відведена для спорудження багаторівневого паркінгу, яких так не вистачає в центрі нашого міста. А це додаткові зручності для хмельничан та гостей нашого міста.

Заслуговує на увагу і той факт, що частина збудованої спортивної інфраструктури буде безкоштовно передана місту. Погодьтеся, що це не зовсім типовий вчинок для більшості забудовників.

Також не забуваємо, що реалізація проекту «СПОРТ-СІТІ» окрім очевидних переваг і належного рівня комфорту для його мешканців, сприятиме збільшенню кількості бажаючих відвідати наше місто.

 Додайте сюди ще й зручне розташування та спортивно-розважальну інфраструктуру сучасного рівня і ви зрозумієте, чому  наш комплекс є цікавим, вигідним  та перспективним для інвестування і співпраці.

 Не будемо розкривати усі карти, лише зазначимо, що одна з всесвітньовідомих мереж зацікавилася можливістю приходу у Хмельницький саме завдяки описаним перевагам «СПОРТ-СІТІ».

А це створить додаткові робочі місця з гідною оплатою праці, забезпечить надходження до бюджету і зробить ще більш привабливим наше місто для туристів.

Тому хочеться закликати усіх небайдужих до співпраці заради майбутнього.

Сподіваємося на підтримку проекту «СПОРТ-СІТІ» жителями нашого міста. Віримо, що лише об’єднання зусиль містян, влади та соціально відповідального бізнесу стане запорукою успішного розвитку Хмельницького.

 

на правах реклами

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:40 Великий футбол повернувся у Хмельницький: як перемагало Поділля photo_camera 16:13 Храм у Деражнянській громаді офіційно перейшов до ПЦУ 15:35 Великогабаритні автобуси замінять «маршрутки» у Хмельницькому 15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up