SportCity. Стабільність — ознака успіху (Новини компаній)

SportCity. Стабільність — ознака успіху (Новини компаній)

SportCity — це масштабний проєкт, який гармонійно поєднує в собі житло, торгові, розважальні та спортивні об’єкти. Щодо житлової частини, то неозброєним оком помітно, що забудовник на фінішній прямій. І справді, ті, хто буває на перехресті Прибузької й Свободи, де розташований комплекс, можуть побачити, що в п’ятій секції залишилось добудувати декілька останніх поверхів, а на всіх інших уже тривають фасадні та внутрішні роботи. Так само активізувались роботи з приходом тепла і на комерційній частині будівництва.

І це все сталось, не дивлячись на проблеми, з якими стикалось будівництво на початку. Не зважаючи на слова хейтерів, що нічого не вдасться, забудовник впевнено продовжував будівництво. У часи, коли не надходило фінансування від інвесторів, він сам знаходив можливості, завдяки чому воно не зупинялося ні на день. А ще ж були карантини та масові від’їзди кваліфікованих працівників за кордон. Та й сам проєкт — це не звичайна новобудова, яких, як під копірку, набудували в нашому місті. SportCity — проєкт унікальний, можливо, він трохи випередив час і місто ще не було готовим до такого рівня нерухомості.

SportCity — не просто найбільший, а й найбагатонаправленіший комплекс у нашому місті. Окрім житла, на перших поверхах він пропонує жителям величезний сучасний торгово-розважальний центр, в якому будуть представлені найвідоміші світові бренди, кінотеатр, спорткомплекс на 7 тисяч квадратних метрів, зелені зони відпочинку навколо всього об’єкту. Не кажучи вже про розташування SportCity в самому центрі Хмельницького в одному з наймальовничіших його місць.

Одвічне питання паркування в SportCity вирішили кардинально: в другій черзі за договором з комунальним господарством міста будується багатоповерховий паркінг на 30 тисяч квадратних метрів, що служитиме не лише мешканцям квартир та відвідувачам торгово-розважального центру, а й усім містянам.

Не варто забувати й про соціальну складову проєкту. Декілька років тому забудовник SportCity «СКГруп» надав 10 квартир ветеранам АТО. Розуміючи, що комплекс ще будується, квартири надали на інших власних об’єктах. І тепер 10 родин наших воїнів уже живуть або роблять ремонт в нових помешканнях!

А ще SportCity — це вигідна інвестиція. Вартість квадратного метра житла протягом будівництва завжди зростає. Щодо вказаного об’єкту, то з початку будівництва ринкова вартість житла зросла майже вдвічі. Тобто люди змогли заробити до 100% вкладених коштів. Жодні банківські депозити такого результату б не дали. Не кажучи вже про вкладення в валюту — долар і євро навіть подешевшали за ці роки. Щодо комерційної нерухомості, яка теж частково продається, то наявність попередніх договорів оренди з всесвітньовідомими брендами гарантує високі орендні ставки, стабільний дохід та швидку окупність для інвестора.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:42 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up